Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek meg és mit nem, azt mondja családja van de nem beszél róluk?
Figyelt kérdés
Van egy srác (27)nagyon mindössze kétszer találkoztunk eddig,elbeszélgettünk elhülyültünk egy szóval el voltunk ,de neki van egy "felesége"és egy gyereke(gyerek nekem is van)!biztosan van neki,mert ő egy "régi munka társa"a családban egyik rokonomnak!Nagyon nem mesél róluk,csak én érdeklem és a kicsi,most már második napja,hogy nem találkoztunk de napjában elég sűrűn felhív,hogy találkozunk akkor vagy nem!Nem tudom mit csinálhatok meg így ,hogy kis család van neki és mit nem!Ő nagyon akar engem,ez biztos,és nem csak szeretkezni akar ezt mondta és látom is rajta ,hogy nem csak azt akarja ,na meg ha azt akarná már rég megtehette volna!Nem vagyok annak a híve,hogy "leromboljak"egy családot de ezt most nem csak én szeretném hanem ő is akar!Adjatok tanácsot,hogy mit tegyek,hogy viselkedjek vele,mert bele sem akarok "esni",mert mi van ha csak egy x napig vagy hétig tart a dolog!2009. júl. 29. 18:23
11/14 A kérdező kommentje:
ezt vágom csak h megvannak az sms-k
2009. júl. 29. 21:33
12/14 A kérdező kommentje:
Most vess meg ha akarsz vagy irj amit szeretnél,de én most találkoztam vele és úgy döntöttünk,hogy találkozgatunk és beszélgetünk stb ....Nagyon akarom ezt a palit és ő is engem !Majd lesz ami lesz és ha úgy alakul összejövünk és elmondja elmondjuk a mostani párjának !Nagyon ritkán taliznak most is már !
2009. júl. 29. 21:50
13/14 anonim válasza:
Tepedelem egy dologra készülsz, lelked rajta.
14/14 A kérdező kommentje:
Tepedelemnek is mondhatsz vagy aminek szeretnél de én ezt az embert akarom!!És ő is engem !!!
2009. júl. 30. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!