Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnők két-három hónap után elkezdenek kutakodni a fiúk dolgai után és "rátelepdni" egyre jobban?
23:04-es!
Ezt nevezik szerinted komoly kapcsolatnak?
Hány éves vagy te 14? Mióta komoly kapcsolat az ilyen??
Te ittál vagy mi?
3 éve vagyunk együtt párommal. egyszer nem jutott eszembe belenézni az emailjeibe, telefonjába, gépébe... esetleg, ha valami érdekel, akkor megkérem, hogy mondja el, mutassa meg.
ha valaki ezt teszi, az a bizalom hiányát jelenti, legalábbis az én nézeteim szerint.
mindenkinek meg kell hagyni a személyes szféráját és pont.
Szövegértelmezésből most kapsz egy egyest, de mivel még év elején vagyunk csak ceruzával írtam be.
13-as.
hát elárulom, hogy te fogalmazol elég rosszul szóval a fogalmazásodra neked vésnék be ceruzával egy 1-est
Kérdés, hogy mit nevezel te kutakodásnak.
Én ha megszeretek valakit, akkor minden érdekel, ami vele kapcsolatos: a fényképei csecsemőkorától, hogy mi érdekli, hogy mit szeret enni, mit szeret olvasni, milyen zenét hallgat...stb. Minden, de minden érdekel. Minél jobban szeretem, annál inkább.
Ha a közösségi oldalakon nézegetem a dolgait, az szerintem nem szaglászás, hiszen azért tette fel oda, hogy bárki megnézhesse, nem?
Természetesen a telefonjába és a leveleibe nem néznék bele.
Hacsak nem lennék iszonyúan féltékeny :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!