Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy fejjel kisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy fejjel kisebb nállam, és engem zavar, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Mert amúgy nagyon-nagyon szeretem, csak ez annyira zavar, hogy kisebb.Mindig megnéznek minket az utcán, gondolom zért, mert ő kisebb.Én meg magas vagyok, nem akarok görnyedni!17 éves a barátom, szerintetek fog még nőni?
2012. szept. 7. 21:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
vegyél egy nagy hátizsákot és cipeld úgy mint ahogy luke cipelte yodát a star warsba.
2012. szept. 7. 22:15
 12/21 A kérdező kommentje:
De nem akarok emiatt szakítani, mert szeretem!Inkább, hogy görnyedek meg minden...
2012. szept. 7. 22:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor görnyedj. Mások pipiskednek, h felérjenek... srácok is görnyednek és nem érzik kellemetlenül emiatt magukat. Ha csak ennyi hátránya van, szerintem megéri az áldozatot.
2012. szept. 7. 22:22
 14/21 A kérdező kommentje:
De az más, ha a srác görnyed.Az a természetes, hogy a fiú a magasabb.
2012. szept. 7. 22:23
 15/21 Hole Hunter ***** válasza:
Ne görnyedj...az nagyon rosszat tesz a gerincednek!
2012. szept. 7. 22:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Milyen magasak vagytok?

Én alacsony fiú vagyok és direkt alacsony lányoknál próbálkozom, de egy ideje gondolkozom, hogy talán egy magasabb lánnyal jobban járnék, mert a pici lányok a legaljasabbak jellemre, fura mód. :/

2012. szept. 7. 23:38
 17/21 anonim ***** válasza:

ha igazán szeretnéd tényleg nem zavarna...

ha meg zavar, mégse szereted annyira.

ilyen egyszerű

2012. szept. 8. 00:53
 18/21 A kérdező kommentje:
Olyan hülyeség, ez a :Ha igazán szeretnéd, nem zavarna...-Istenem -.-' Bármennyire is szeretem, mégis zavar.Aki ugyanebben a cipőben jár, mint én, az tudja milyen.Amúgy én 178 vagyok, ő pedig 171 cm.
2012. szept. 8. 11:30
 19/21 anonim ***** válasza:

pedig ha tényleg szeretnéd nem zavarna.

ráadásul 8 centi az semmiség

agyilag kicsit fogyatékos lehetsz

2012. szept. 8. 14:38
 20/21 anonim ***** válasza:
inkább neked kéne elgondolkodnod rajta, hogy mit is érzel... :D 7 cm amúgy lóf*sz... azt hittem ilyen 180-160
2012. szept. 8. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!