Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vége lett egy hosszabb kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége lett egy hosszabb kapcsolatomnak de nem akárhogy. És majd' belehalok nem értem miért tette? Lent bövebben!

Figyelt kérdés
Egy és fél éves kapcsolat volt,néha sok veszekedésekkel,párszor szakitottunk is de mindig egymásra találtunk,rengeteg élényünk volt,elmentünk Párizsba,Velencébe,sokat buliztunk és elhülyéskedtünk! Aztán 1xx megcsalt...3hét után megbocsátottam neki,mert láttam ténleg megbánta sirt is és mindent helyre helyre akart hozni,utánna tettem egy dolgot,amit nem kellett volna én is megcsaltam,ö nem szakitott,tovább folytattuk a kapcsolatot,és utánna már jol megvoltunk,ismét biztam benne, és szerettem mindennél jobban,néha hülyén viselkedtem, és nem mutattam ki h mennyire is szeretem.Megemlitem még h ö 18 mindjárt napokon belül 19,én meg 17éves vagyok!Mikor megcsalt neki utánna megtetszett egy lány,és sokat beszélt rola,kicsit elvolt szálva de én kellettem neki.És tönbb mint 2hete este azzal a lánnyal sokat beszélgetett,és féltem h lesz valami,de az a lány a bnöm tesojával volt együtt már majd 2 éve,és megkértem a bnömet h irjon a tesojának ha lesz valami ak irja meg sms-ben,és egyszer csak kapunk olyan smst h smároltak,végül csak egy erös szájrapuszi volt az állitotta a barátom,és szakitottam vele.Utánna pár napig nagyon nem is érdekellte,a lánnyal találkozott,meg smároltak meg minden,és egy nap a barátnömmel vagyunk kint és megláttam öket nem birtam ki és megcsupáltam a csajt (nem kellett volna)...kiderült az is h ez a csaj a 3. unokatesvére a barátomnak vagyis mostmár az exbarátomnak,de ez öket nem érdekelte! Utánna sokat beszélgettünk az exemmel msn,sms,sokat telefonáltunk,de közben a lánnyal találkozott,majd a szakitásra rá egy hétre a discoba kihivot beszélgetni,és kint volunk 2ora hosszát,állandoan közeledett,de nem engedtem nneki semmit,már teljesen be is volt indulva,mert levetette a nadrágját,persze én nem csináltam semmit,és állandoan azt hajtogatta h velem akar lenni csak fél h megint veszekszünk majd meg minden,mondom ak ne játsz velem meg azzal a csajjal hanem mond meg neki h nem akarsz töle semmi,vasárnap meg is mondta neki,aztán kedden eljött hozzám,elvoltunk az ágyban,szerettük egymást mindha ujra együtt lennénk de nem! Aztán mondtuk h majd megbeszélünk mindent másnap meg h nagyon szeret meg én is öt...eljött a másnap meglátta a lánytr és teljesen más lett,azzt irta h ne huzzuk tovább a dolgokat fejezzük be nem leszünk ujra együtt,mondtam rendbe,bele is törödtem nehezen,aztán hétvégén megint a discoba nem volt semmi de egész idöalatt nézett,meg láttam h azzal a csajjal smárol,fogztam egyx fiut akit megismertem és kimentem vele kézen fogva csak h bosszantsam az exem az meg utánnunk jöt,és utánnunk szolt h vigyázz a csajra mármint rám,mert velem gyülik meg a bajod...majd smároltam azzal a fiuval,de végig az exemre gondoltam,Utánna szombaton az exem meg a haverjai elmentünk szorakozni,één is mentem,végül csak én meg az exem maradtunk,lefeküdtünk kint a szabadban,majd eljött hozzám és itt is,persze én is akartam mert nagyon megkivántam,itt aludt az este! Máásnap az egész család itt volt és nálunk ebédelt,olyan volt mindtaha a férjem lenne! hehe :D! Nagyon szép és csodás este és nap volt! Majd elment,ugy voltunk h majd összejövünk,erre másnap meglátta a lány,kifordult önmagbol,végül a lánnyal találkozott,és nekem megmondta az este h többett nem keres és vagy azzal a lánnyal lesz aki 15éves vagy senkivel.És másnap összejöttek,együtt vannak,és engem le se szar,máshogy bánik velem mint pl vásárnap,mintha nem is ö lenne,és nem tudom miért...Miért csinál igy? annyira nem értem? Mit tegyek? és még a lány irta is az exemnek h hagyják abba legyen velem nem akar töle semmit,aztán irta nekem h nyomulhatok az exemre ö békénhagyja mert ö nem olyan mert látja szeretem...hazudott az is,nem tudom az exem mit magyarázott be neki h vele van fogalmam sincs,mert a csaj is tud mindent h lefeküdtünk meg minden és most vele van...itt valahogy nagyon nem stimmel semmi...Kérlek segitsetek mert beleőrülök!!!! :(
2009. júl. 29. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
itt nincs mit tenni... el kell felejtened a srácot, mert csak szórakozik veled :S
2009. júl. 29. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Halál az ilyen férfiakra! Próbáld meg a szíveddel is megértetni, hogy jobbat érdemelsz. Sajnos a mai világban sok az ilyen féreg, de nem lehetetlen olyat találni, aki valóban társad lehet.

Gondolj arra, hogy ha veled lenne, már akkor sem lenne a tiéd, mert nem képes egy szívet szeretni.

2009. júl. 29. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:
én is tudom h szórakozik velem,báris ebböl az jön le,de ak nem csak velem szorakozik hanem azzal a csajjal is,és én meg is mondtam neki azt mondta nem szorakozott nagyon szeret,de mindent elcseszett,és h nem kell neki senki erre másnap összejön azzal a lánnyal...pfffnem értem egyik naprol a másikra megváltoztatja a vélemyénét...meg nem értem a csajt ö még azt is irta h engem nem ért h állok össze az exemmel,mikor csak kever erre ö áll vele össze ? hol itt a logika? Most az a tervem h nem jelentkezek az exemnél,háta azt gondolja h nem érdekel,és majd ö fog könyörögni és ak a képébe mondom h mostmár késö...vagy fogalmam sincs mit csináljak vagy h ö ezt miért tezsi,hisz igy senkinek sem jó,esetleg neki h elfelejt a csajjal...
2009. júl. 29. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem ártana megkomolyodnod.Milyen kapcsolat az,ahol hol az egyik,hol a másik lép félre.Akik szeretik egymást,azok nem csalják meg a párjukat.Az pedig,hogy megtépted a másik lányt,nagyon durva dolog.A srác valószínűleg szívesen lefekszik veled,de mást nem akar.A hiúságát sérti,hogyha téged mással lát.És lehet,hogy az is tetszik neki,hogy te futsz utána,és mindig kész vagy lefeküdni vele.Fejezd be ezt a kapcsolatot,mert így semmi értelme.És nem fogsz beleőrülni.17 évesen még nem szokott sírig tartó szerelem lenni.
2009. júl. 29. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:
huhh...hát végigolvastam...mint egy szappanopera:D Figyelj, ez a srác csak szórakozik veled. Ez tiszta sor. Élvezi h megőrülsz érte, h megkaphat téged, tudja h szereted ezért csinálja azt amit csinál. A lánnyal valószínű bosszantani akar, de nem azért mert szeret, hanem csak h neked rossz legyen:S sajna így van... Ez egy gerinctelen, ostoba srác, azt tudom tanácsolni h abszolút ne keresd, ha valahol találkoztok pl buliban, akkor ne nézz rá, ne beszélgess vele, kerüld el nagy ívből. Hidd el baromira fogja idegesíteni, ha azt látja h le se sz.rod. Biztos nehéz lesz, de ne alázd meg magad, nagyon jól tudja h bármikor visszakaphat téged, ezért megaláz, lejárat. Legyen már egy kis méltóságod, gondolj bele kicsit, tegyük fel visszamenne hozzád.. És aztán? meg tudnál bízni benne újra? Szerinted meg tudna változni? Ott csalna meg és alázna meg ahol tud, mert egyáltalán nem becsül téged, és részben ez a te hibád is, hiszen akkor ugrottál mikor csettintett! Tehát legyél hideg, és tegyél a fejére egy nagyot! Többet az ilyen nem érdemel!
2009. júl. 29. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!