Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sith Lord kérdése:
Segítséget kérek, hogy hogyan kezdeményezzek egy lánynál?
Figyelt kérdés
Ez nem speciel egy lányról szól hanem egy teljesen ismeretlen lányról is akár.. hogy tudnám elérni a mai világban hogy felfigyeljen rám.. főleg velem egykorú lányok válaszát várom de minden értelmes dolgot meghallgatok... köszi mindnkinek... 16/F2012. szept. 7. 18:11
1/8 A kérdező kommentje:
jahh és én nem az a bunkó fajta vagyok.. komoly kapcsoltot keresek és normális szép lányokat.. szerintetek ez szánalmas??
2012. szept. 7. 18:20
2/8 anonim válasza:
Vannak lányok,a kiknek bejön, ha rámenős vagy. Ha pl gyakran állsz szorosan mellé, hogy elég nagy felületen érintkezzetek, vagy a humorodat villogtasd. Ja és az undorító dolgokat (különböző testi szelek felülről és alulról) hanyagold mint a túlzott ordibálást. Tarts hosszú szemkontaktust, mosolyogj rá és öltözködj jól. Ha ez első látásra megvan egy fiúban, nekem bejön
3/8 anonim válasza:
Előző voltam, nem láttam amit utólag írtál. szóval egyáltalán nem szánalmas. A legtöbb lány ilyet akar
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget megpróbálkozok vele ha bejön írok...:D
2012. szept. 7. 18:50
5/8 anonim válasza:
engem nem zavar, ha egy srác beszédbe elegyedik velem, és minden csaj egojának jót tesz ha egy fiú megszólítja. akármilyen nyakatekert módon szólítod le, tudni fogja mit akarsz, h tetszel neki és hízelgőnek találja majd. ha nem vagy alapvetően bunkó típus akkor ezután a beszélgetés után, ami szólhat bármiről, aranyos srácnak fog tartani. 15/l
6/8 anonim válasza:
és hogy szólítsam le?
most komolyan mert engem le se ***** mondjuk kb 2-t próbálkoztam
7/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek...:D
2012. szept. 7. 20:44
8/8 anonim válasza:
Kezdj el vele bármiről beszélni. Ha nem vagy bunkó, értékelni fogja, hogy bepróbálkoztál. Főleg a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!