Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs olyan lány, aki nem lóg, nem iszik de mégis ápolt és szép?

Figyelt kérdés
Még amit nem értek, hogy ha egy lány hájas esetleg ronda, vagy mindkettő, akkor miért nem tudja ápolni magát? Arra gondolok, hogy hónaljszőr leborotválás, pattanások kijavíása... Mert sokat segítene rajtuk, ha ápoltak.
2012. szept. 7. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Van rajtam plusz 11 kilo, de ettol meg hetente gyantaztatok, nem iszom, nem cigizem, arcomon sima es szep a borom, apolt, fenyes a hajam, jol oltozkodom es NAGYONIS apolt vagyok, annak ellenere, hogy nem vagyok palcika.

Hidd el lattam en deszka csajokat, hogy olyan zsiros volt a hajuk es izzadsagosak voltak, hogy megfulladtal mellettuk.

Dehat manapsag mar csak igy megy, ha van rajtad plusz, amit nehezen megy leadni nem vesznek noszamba.

2012. szept. 7. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
*arcom
2012. szept. 7. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:

aki nem lóg -> úgyérted h lóg mint a háj lóg vagy bulizós vagy mi?

am pl én. nem iszom,nem dohányzok, csúnya sem vagyok, ápolom -adok magamra tádámm :):D

2012. szept. 7. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted az összes lógós és ivós lány ápolt és szép? hajjaj
2012. szept. 7. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért a te stílusodon is kellene változtatni, nem csak rinyálni, hogy ilyen csaj meg olyan csaj..
2012. szept. 7. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Sosem voltam részeg,nem partyzok,és nem vagyok egy bukott bunkó se,de ez már az én érdekem,nem másoknak tanulok. Minden nap igyekszem a legjobban kinézni,esténként órákat futkározok,edzek,és mindenre odafigyelek,hogy ne egy igénytelen tyúk legyek. :) Lefogytam,leálltam a gyorskajáról,azért,hogy azt mondja valaki is,hogy ez igen,és végre valakinekén lennék a fontos,és megbecsülné mindezt.És persze igyekszem kedves,vidám lány maradni,annak ellenére,hogy a már-már kellemetlen igyekezetet senki se veszi semmibe. Most akkor mi van?! :)Jó,oké,én ehhez hozzászoktam,már szinte élvezem is,de azért csak magamért ez kicsit szívás így,nem? :)Már ott vagyok,hogy a fenébe is,jobb nekem egyedül,úgysincs olyan srác,aki ilyen életmódot akar,mint én. :) Aztán aki meg tizedennyit se igyekszik,lám,imádják,szeretik,valakinek õ a minden. Ronda lehet,kövér lehet,de nézd,neki így is jó,mert valami miatt BOLDOG. Nem ápolja magát mert tudja hogy valaki úgy is szereti,minek változnia. Az élet igazságtalan,ennyi.:))Aki meg nem boldog,az meg nem érkezett arra a szintre,hogy magában keresse a boldogtalanság okát.:)Ha olyan rossz lenne neki,változtatna amúgy is.:)
2012. szept. 7. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:

#6-tal teljesen egyet értek :)

Én is hasonlóképp vagyok, csak az eddigi egyetlen barátomnak nem tetszett, hogy suli után edzésre megyek, ès hogy erösebb vagyok nála xD (nem kigyúrt, csak izmos, ö meg volt 46kg)

Szóval ha egy lány normális, azt senki se tudja értékelni...

2012. szept. 7. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Az ilyet nem diszkóban, hanem a könyvtárban kell keresni vagy kávézóban.
2012. szept. 7. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Néha ugyan elmegyek bulizni (évi 1-2 alkalom diszkóban.. utálom a zenét és azt ami néha ott folyik, de jó néha kiengedni a gőzt és "tombolni" :D persze ekkor se rúgok be, meg semmi hülyeséget nem csinálok, csak ordít a zene és táncolok, és akkor végre nem kell másra figyelni :D )

Viszont a hétköznapokban inkább visszafogottabb vagyok, és egyáltalán nem r.banc. :D Igyekszem mindig csinos lenni, minden nap mozgok (rengeteget bicózok), és ápolt vagyok :D

Meg vannak hasonló ismerőseim.. Szóval létezünk :D Csak kevesen veszik észre az ilyen csajokat :)

19/L

2012. szept. 7. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!