Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit ért valaki az alatt? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ért valaki az alatt? Mit ért valaki az a alatt, hogy nem találja a helyét a világan és ki kell húzni a gödörből?

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 12:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csak saját magát tudja kihúzni a gödörből. Ezt neki kell megoldania, nem pedig másnak. És egyébként sem volt szép dolog tőle, hogy bűntudatot okoz neked...
2012. szept. 9. 13:11
 12/15 A kérdező kommentje:
hát még mindig magamat okolom,hogy nem voltam rá képes.Főleg azért mert azzal van most akit bemutatnak neki a haverjai több mint 4 hónapja neki sikerült:/
2012. szept. 9. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne okold magad, emiatt nem te vagy a hibás!!
2012. szept. 9. 21:00
 14/15 A kérdező kommentje:
de 19 éves kis tini kitudta húzni?
2012. szept. 9. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:

4 hónap még semmit nem jelent.

Ez ugyanolyan, mint a volt barátomnál. Ideig-óráig működik a dolog, a pillanatnyi örömökben, de aztán... Tudod a belső béke, a kiegyensúlyozottság, az "akkor is jól érzem magam, ha egyedül vagyok", na ezek hiányoztak nála de nagyon! Pedig utóbbiak segítenek valóban abban, hogy valaki megtalálja a helyét a világban. Senki sem lehet valakinek a megmentő angyala, mert mindenkinek saját magát kell rendbe tennie lelkileg. A párkapcsolat is csak akkor működik jól!

Szóval én a helyedben én leszállnék erről a srácról, és helyette inkább saját magammal kezdenék el foglalkozni! Vajon nálad megvannak-e ezek a dolgok? A felnőtté válás kérdése? Az önbizalom?

2012. szept. 10. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!