Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik lenne a helyes döntés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok,4 éve vagyok férjnél van egy 2 éves kisfiunk,a párom a 4 év alat többször lebukot lányokkal sexre nem tom került-e sor.a 2 év alatt a fiával ha összesen törödöt vagy 1 órát,sose vedte ki a részét a gyermeknevelésböl.Sajnos internet függö lett(internetes játékok)Én most megismerkedtem egy fiúval csak hogy ez a srác nagyon fiatal még csak 18 éves,de rettenetesen kedves velem is meg a fiammal is,sajnos bele szeredtem a srácba,ö már bemutatot a családjának elfogadtak engem mega a fiam.férjem tudd róla,vitázik 1x esküdözik hogy megváltozik rá pár percre le k...áz.mindenkinek elmondja mit tettem holot ehez senkinek nem lenne köze csak ránk tartozna.csak azt felejti el ö mit tett velem a 4 év alatt.nem tudom mit tegyek nem birom ezt,haza tudnák költözni anyukámhoz,és akkor lehetnék a szerelmemmel de olyan fiatal.számit egyáltalan a korkülönbség?
2009. júl. 29. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nem számít a korkülönbség! Látod, van aki még 23 évesen sincs kész a családalapításra lelkileg, és van aki már 18 évesen olyan komoly, érett gondolkodású, hogy eltud fogadni egy anyukát a párjának, és a fiával együtt. Hagyd el az férjedet mindenképp és akármit csinál, ne fogadd vissza ezek után!
2009. júl. 29. 09:49
 2/3 anonim ***** válasza:

így kívülről ,csak annyit tudok mondani hogy a férjed nem érdemel meg téged. költözz haza, nem csak magad miatt, hanem a fiad miatt is. sokkal jobb lenne neki ha a 18 éves pasival lennél.

sok szerencsét !

2009. júl. 29. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
szia! szerintem is az lenne a helyes,ha elmennél tőle,mert úgysem fog megváltozni,ez tuti!!én is voltam hasonló helyzetben,szóval tudom miről van szó. ha meg szeretitek egymást azzal a másik fiúval,akkor nem számít az az 5év!majd írj,hogy mi történt!
2010. aug. 27. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!