Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiknek van nagyobb esélye?
Figyelt kérdés
Ugy veszem észre mostanában valahogy divat a természetesség, meg hogy nem kellenek a műnők, cicababák. A kérdésem az lenne hogy akkor ha valaki pl befesti szőkére a haját akkor az már nem fog senkinek kelleni komoly kapcsolatra?2012. szept. 6. 23:52
1/14 anonim válasza:
A kérdésed alapján te már így is szőke vagy, annak a festés már nem árthat...:D
2/14 anonim válasza:
Egy hajfestés még nem cicababa, de miért nem tetszik a természetes hajszíned? 19/F
3/14 A kérdező kommentje:
Barna vagyok. -.-"
2012. szept. 6. 23:56
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
nem számít ez a hajszín dolog semennyit sem.
6/14 anonim válasza:
Könnyen lehet.
Nekem sem tetszenek a festett hajúak, főleg a festett szőke nem, mert mostanában mindin műnő festett szőke.
A természetes szőkék tetszenek a legjobban.
Az sem jó, ha sminkel valaki, mert roncsolja a bőrt és a csúnyább bőrt takarják el vele, ami eleve ki van zárva.
7/14 A kérdező kommentje:
2# : de tetszik és nemis akarom befesteni csak kiváncsiságból tettem fel a kérdést.
2012. szept. 6. 23:58
8/14 anonim válasza:
A természetes a nyerő (nálam mondjuk), ha meg neked is tetszik az még jobb :). 2. voltam.
9/14 anonim válasza:
ha valaki pusztán azért nem akar komoly kapcsolatot, mert befested a hajad szőkére, az elmebeteg...
10/14 anonim válasza:
semmi nem számit, hajszín sem, körömszín sem.
Egyszerűen ránézek a lányra, és látom hogy szereti-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!