Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találkozhatna újra Klári és Pityu?
Figyelt kérdés
Klári vagyok, és keresem Pityut, akivel a Kis Jazzben ismerkedtünk meg, még évekkel ezelőtt. Ő Eger mellett lakik, és Debrecenben tanul, az orvosin. Akkoriban nagyon hülye voltam, de mostanában sokat gondolok rá, csak sajnos eddig nem találtam sehol. Most ötödéves, úgy tudom. Kék szemű, magas, vékony. Kérlek, ha bármi információtok van, írjatok,kérlek! Nagyon hálás lennék!2012. szept. 6. 23:37
2/7 A kérdező kommentje:
Már kerestem,szerintem már nem jár oda.
2012. szept. 6. 23:39
3/7 anonim válasza:
Akkor Debreceni Egyetem orvosi karán.
4/7 anonim válasza:
Egyedül helyezd el a pénzt a Nagy Bükkfa tövében és szombaton elengedjük Pityut.
5/7 anonim válasza:
Azt hittem egy szöveges feladat matekból. :)
Hát Debrecenben akkor megtalálod, ha anno igazat mondott.
6/7 anonim válasza:
Klárikám!
Még félóráig várok rád itt a Kis Jazz-ben, de ha addig nem jössz akkor hazamegyek!
K. György alias Pityu
7/7 A kérdező kommentje:
De nem állhatok egész nap az Orvodi Egyetemnél.:)A vezetéknevét sajnos elfelejtettem.Igazából csak azt reméltem,hogy valaki a leírásból ráismer,és tud segíteni...
2012. szept. 7. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!