Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves pasi ezt hogy látja?
ha szeret, akkor fél évet is vár rád( a szexig)
vannak ilyenek akik nem sürgetik, de nagyon kevés.
valamint 23-25éves korunkban vagyunk a fénykorunkban, hát a szerelem sokmindenre képes.
Nincs gond mindenkinél változó,nekem meg 2-3 hónap is kellene.Aki komoly szándékkal indul az kivárja.
25 éves vagyok és elfogadnám ha a másik várat ezzel,különben is lehet játszani egymással dug*s nélkül is.
Ezt így vázold fel neki.
Hát attól függ mennyit találkoztok. Egy hónap az a NAGYON maximum. De ha szűz vagy és ne adj isten hosszabb távra terveztek, akkor az neki úgyse egy hónap lesz, mert mire belejössz az egészbe az lehet 2-3 hónap is, és addig azért neki az nem lesz akkora öröm.
Ha meg nem hosszú távra terveztek, akkor számoljál vele, hogy neked az első pár alkalom valószínűleg nem kellemes lesz, hanem a közepesen és a rendkívül szar között fog váltakozni, de ezen túljut az ember idővel.
Mivel én pont 23 éves vagyok, ráadásul pasi is, így leírom én hogy látom.
Szóval egy kapcsolat fontos része a szex, egy felnőtt embernek erre szüksége van. Szóval sokáig semmiképp nem tartanám korrektnek, ha váratnának. Ellenben egy hónap az talán belefér, főleg ha tudnék róla hogy szűz, szóval mindenképp beszéld meg vele őszintén.
1-2 hónapot simán tudok várni, főleg ha játszunk csak egymással ahogy a 4. írta. Ha játszol velem, az engem kielégítene, a szex csak plusz pont.;)
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!