Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Véleményeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Véleményeket, tanácsokat kérek.

Figyelt kérdés
Van egy srác,már régóta ismerjük egymást.tavaly kavartunk,de én beleszerettem,láttam rajta h nem hagyná ott miattam a nőjét,szal végetvetettem az egésznek.. most elém állt, újra elkezdtünk "ismerkedni"és odáig jutottunk h én újra beleszerettem,rajta pedig azt érzem hogy komolyan gondolná. bele megyek mert látom értelmét. úgy viselkedik velem ahogy én azt elvárom. nem pedig úgy,ahogy régebben.egyébként nagyon jól kijövünk egymással,mindent megtudunk beszélni,nyílt vagyok vele minden téren. ez kb 2-3hete tart h így keressük egymást.anno nem kerestük csak buliban. már beszél a "jövőnkről" h mi lesz ha együtt.. azt viszont nem tudom hogy mit tegyek ha oda kerül a dolog hogy szex..(mert már ő is akarná meg énis) már volt köztünk minden, még akkor. én csak olyan emberrel fekszek le akit szeretek és tudom hogy nem használ ki,stb és nem akarom elsietni,nem akarom h az legyen h megkapott egyből. viszont mindketten vágyunk a szexre,főleg meg egymásra. az lenne a kérdésem hogy ti jónak látjátok ezt így hogy várjak még ezzel 1-2 hónapot? jobban fog akarni így h nem adom magam oda neki egyből(újra:D)??
2009. júl. 29. 01:51
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Azt mondanám, várj, amíg nem érzed magad késznek rá, viszont, hogy már volt valami köztetek, ez nehezebb dió. Így már valószínű, nem lesz olyan türelmes hozzád. De ha még nem érzed magad késznek rá, akkor meg lelkileg nem lesz jó. Igazából most csak felvázoltam újra a helyzetet, de ilyen döntést nem akarok más helyett meghozni. (És kérdés, hogy kinek akarnék jobbat a döntésemmel :P)

És egy költői kérdés zárszónak:

Ha Veled csalta meg a barátnőjét, akkor Téged kivel fog? :o

2009. júl. 29. 02:12
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Te írtad hogy nem vagy biztos.Akkor feküdj le vele ha biztos leszel a dolgokban.Egy hónapot meg simán kibír ha akar téged.Engem barátnőm 3 hónapig váratott és nem fordult meg a fejemben hogy mást keressek mert őt akartam.Ha meg nem akkarja kivárni míg biztos leszel a dologban akkor mindegy mert biztos lehetsz benne hogy nem gondolja komolyan.
2009. júl. 29. 02:15
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
sterintem is várj vele.anno 4 évvel ezelött (16voltam)én is kb 3-4 hónapig húztam a dolgot,hogy valamennyire biztos legyek abban,nem csak arra kellek neki.ha komolyan akarja akkor várni fog rád.de ez tényleg a te döntésed.
2009. júl. 29. 07:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak egy baj van,hogy szeptembertől én elmegyek innen:S tom h benne van az h engem is megcsalhat..és a legjobban attól félek h visszamegy a vt bnőjéhez:S
2009. júl. 29. 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Amikor kavart veled, ott volt a barátnője, ugye? Szeretnéd, hogy összejöjjetek, és majd veled is ezt tegye majd? Úgy tűnik az írásodból, hogy nem nagyon bízol benne, amit meg is értek, ha megcsalta veled a barátnőjét. Szerintem várj vele, és gondold át még egyszer, akarsz-e tőle valamit egyáltalán!
2009. júl. 30. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:
62%

Jól értettem, hogy már lefeküdtél vele egyszer?

Az "ajándékot" kibontotta már, nem hinném, hogy akkor új lenne neki a dolog, ennek akkor lenne értelme, ha még nem kapott volna meg és még várnia kellene rád, de így, hogy már megvolt, akkor miért kételkedsz?

Amúgy, ha nem vagy rákészülve lelkileg, vagy nem fog összejönni a szex, vagy nem lesz olyan jó, mint amit vártatok

2009. júl. 30. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt meg lehet tudni hogy hány évesek vagytok?
2009. júl. 30. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?mióta van együtt a barátnőjével?
2009. júl. 30. 20:20
 9/10 A kérdező kommentje:
19...nem a 12-14éves "koraérett" csoportba tartozunk:P:D:D
2009. júl. 31. 23:47
 10/10 anonim ***** válasza:

és a barátnőjével mióta van együtt?

milyen a kapcsolatuk?

2009. aug. 1. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!