Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák kapcsolat? Ha nem egy suliban vannak akkor sem lehetséges?
Adott egy szituáció, egy végzős lány és egy tanár. Én 18 éves vagyok, a tanár 27. Nem ugyanabban a suliban vagyunk, egy másik iskolában tanít, bár ugyanabban a kerületben. Lehet belőle gondunk? Bujkáljunk, vagy azért mutatkozhatunk együtt? Szalagavatómra elhívhatom?
Tudom, vagyis tudjuk, hogy azért van egy jó pár év köztünk, de nem tudtunk ellenállni a másiknak, ezért randizgatni, ismerkedni kezdtünk, de nem túl nyilvánosan. Nem merünk annyira mutatkozni együtt. Ez mennyire megengedett?
ha nem egy suiban vagytok akkor nincs baj..
Én az utolsó évemben kerültem közel az angol tanárnőmhöz....
Megvártuk míg letettem a vizsgákat.Majd utána alakultak a dolgok...
tippet nem tudok mondani...
viszont a korkül szerintem a te korodban már nem olyan vészes. én 17 voltam mikor összejöttem a 26 éves párommal...:)
Szerintem semmi gond nincs vele. Nagykorú vagy, ő meg egy férfi, akinek munkája van.. a te esetedben tanár. Mivel nem a te tanárod, ezért szerintem semmi gond nincs ezzel. És szerintem még a korkülönbség sem vészes.
23N
Köszönöm szépen! :)
Nem szeretném ha bármilyen gondja is származna ebből, meg persze azt sem, ha miattam kerülne kellemetlen helyzetbe a kollégái, diákjai előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!