Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon találhatok magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon találhatok magamnak olyan barátnőt aki dohányzik és elfogadja ezt? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy annak ellenére, hogy mindenhonnan csak a dohányzás rossz hatásairól lehet hallani és hogy mennyire gusztustalan szokás, én nagyon vonzónak találom ha egy lány cigizik. Ez számomra egy kapcsolatban is fontos, csak nem tudom, hogy hol találhatnék olyan lányt aki ezt elfogadja. A legtöbben csak nyafognak, hogy le akarnak szokni, drága a cigi, mit gondolnak mások rólam stb... Pedig én a páromnak ha dohányzik még a cigit is megvenném napi szinten. Nem piszkálnám, hogy szokjon meg büdös, kimondottan örülnék ha sokat cigizne ha velem van:) Vannak olyan lányok/nők akik ezt el tudnák fogadni a barátjuk részéről? Antidohányosok ne írjanak, mert már uncsi hogy minden kérdés az ő hozzászólásaikkal van tele és mindig ugyanazt szajkózzák... Kort és nemet írjatok ha kérhetem!

2012. szept. 5. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%

Igen találhatsz!

Tüdőgondozó második emelet!

2012. szept. 5. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem értem a problémádat. Ahogy én meg tudom ítélni most sokkal több nő dohányzik mint kb. 10-15 éve
2012. szept. 5. 18:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Könnyen találhatsz ilyet!
2012. szept. 5. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:
én dohányzom és a párom is, így nincs ebből semmi gond. de azt nem várnám és nem is várom és nem engedem hogy Ő vegye nekem a cigit...az én "szenvedélyem" nekem kell állnom :)
2012. szept. 5. 18:29
 5/12 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem dohányzom, de megtudlak érteni. Nekem a cigihez rengeteg jó élményem fűződik. Illetve, nem így konkrétan a cigarettához, hanem..átvitten.

Szóval, amikor jó élmény ért, pasikkal kapcsolatban...ott mindig volt cigi, sör, pia..és amikor megérzem ezt az illatot, jó érzés tölt el. Biztos csak az emlékek miatt.

Engem nem zavarna ha a barátom dohányozna, eddigiek is mind cigiztek, és volt, hogy én is rágyújtottam velük, de sosem szoktam rá.

Biztos találsz ilyen csajt, de ha ő nem akar cigizni, azért ne erőltesd rá.

2012. szept. 5. 18:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen ismerősöm mármint csaj..:D

amúgy vizipipa sokkal jobb!.. meg kevésbé káros is..

2012. szept. 5. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Imádom ha erotikusan dohányzik egy lány, méginkább egy nő :)

Azt is meg tudom érteni, hogy a dohányosok többet beszélnek egymással. Sok sikert neked.

2012. szept. 5. 18:57
 8/12 anonim ***** válasza:
emberek félreértitek.... :DD Létezik cigi fétis is csak nem így írja le a kedves kérdező.
2012. szept. 5. 19:05
 9/12 anonim ***** válasza:

nekem 4 barátnőm volt és most is épp kapcsolatban vagyok.

a 4 böl 1 cigizett. Nem ezen múlik...

2012. szept. 5. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:

A kerdesbol nem derul ki, hogy te dohanyzol-e. Engem zavarna, ha olyannal lennek, aki nem dohanyzik es en meg igen. Amugy en viszonylag keveset dohanyzom, de a pasim sincs ellene, bar neki nem kifejezetten a fetise ez.

Egyebkent en ertem a kerdest, mert nagyon sok csaj van, aki dohanyzik, de pasik elott letagadja, mert a legtobb pasi (a dohanyosok is) ugy gondolja, hogy egy no ne dohanyozzon. Sok ilyennel talalkoztam mar es szerintem egy no szinte kotelessegenek is erzi amiatt nyafogni, hogy egyebkent o mennyire nem szereti, meg le akar szokni. Persze ez hulyeseg, mert ha nem akarna, akkor nem dohanyozna, nagyapam 80 evesen abba tudta hagyni (orvosi felugyelettel, de nokotintapaszol, gyogyszer nelkul), ugy, hogy 14 eves kora ota kemenyen dohanyzott, szoval ezek utan aki azon nyavajog, hogy nem tudja abbahagyni, azt nem tudom komolyan venni...

2012. szept. 5. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!