Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakit elfelejteni, ha állandóan látod?
Már régóta szerelmes vagyok egy srácba, de úgy néz ki, hogy reménytelenül. Nem tudom mikor múlik már el ez az érzés, mert borzasztó, néha úgy érzem, hogy felemészt. Mintha egy nagy súly, teher lenne a mellkasomon (szívemen), amit nem tudok letenni, de tovább se tudok cipelni. Annyira fáj...Egyszerűen elegem van az egészből, utálom ezt az érzést...
Hogy tudnám elfelejteni ezt a srácot, ha mindig látom, tőlem pár cm-re ül, rámmolyog, beszélgetünk, flörtöl velem? De tudom, hogy nem akar tőlem semmit, mert akkor már lépett volna régen. Muszáj elfelejtenem, de így nagyon nehéz. Néha úgy érzem, hogy már nem birom tovább...
Csak az idő oldja meg...
Hány éves vagy?
Velem is volt hasonló, és elég nehéz, de ha megerőlteted magad, akkor menni fog az. Csak nem a jót kell keresni benne, hanem a negatív dolgokat, úgy neked is egyszerűbb lesz, aztán később már azt veszed észre, hogy nem is volt annyira tökéletes, mint ahogy elképzelted, vagy már nem is érdekel, hiszen előbb utóbb úgyis lesz más, aki jobban néz ki, okosabb, viccesebb stb.. (az utolsó szavak csak példák voltak, mielőtt valaki letépi érte a fejemet... :D )
22/L
Nem elfelejteni kell hanem lesz@rni.
Nemtom minek csináltok mindig a kis dolgokból nagy problémát.
"Te az a reménytelen,szenvedős fajta lehetsz..."
Ezt hogy érted? Szerinted én ezt élvezem? Mit csináljak, ha azt érzem, amit leírtam?
Szia!
Én ugyanettől szenvedek (csak én 20/F, és értelemszerűen egy lányba szerettem bele ) kegyetlen érzés. Ha esetleg akarsz beszélgetni így névtelenül, nyugodtan írj rám, még nekem is jól esne.
Hát ez az a helyzet, amikor neked kell kezdeményezned. Nincs jobb ötlet erre.
A másik meg, hogy mikor flörtöl veled a pasi akkor te milyen jeleket küldesz? Lehet eléggé félreérthetően teszed és nem tudja, hogy te mégis mit akarhatsz tőle és vár a nagy csodára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!