Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha egy párkapcsolatban nincsen szex?
Figyelt kérdés
Ha a felek szeretik egymást, sűrűn összebújnak, csókolóznak néha, de pl. aktus soha nincs.2012. szept. 5. 03:22
11/16 anonim válasza:
Nem normális. A szex szerves és fontos része minden párkapcsolatnak.
12/16 anonim válasza:
Nem normális....egy jól működő párkapcsolatban heti 2-3szor a lehetőségekhez mérten van szex, de ez csak az én véleményem
13/16 anonim válasza:
Ott valami nagy gebasz van. Az lehet, hogy a nő antiszexista, de egy férfi ennyi ideig nem várna egy nővel egy ágyban, még ha nagyon papucs lenne, akkor sem.
14/16 anonim válasza:
Van olyan férfi is, akinek nem fontos a szex... sajnos megtapasztaltam...
A kérdésre is válaszolva: nem, nem normális. De ha MINDKÉT félnek jó így, és nem csak kompromisszum, beletörődés, hanem tényleg nem igénylik a szexet, akkor normális (nekik, és tökmindegy, hogy mások mit gondolnak).
De ha csak az egyik félnek is többre van igénye, akkor az ő igényei a mérvadók, mert az igénye a normális, a másiké - aki nem igényli a szexet - nem normális. Ilyen esetben szakemberhez kellene fordulni!
De ha tényleg mindkét félnek jó így (amit azért kétlek), akkor csinálják így, engem nem zavar...
16/16 omba válasza:
Szerintem nem OK. Talán épp ettől "párkapcsolat" és nem barátság...
7 évig hogy lehet "másként" megoldani, 3. 4. szereplővel?
:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!