Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy közelítenétek? (megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy közelítenétek? (megy a pont)

Figyelt kérdés

van egy olyan kérdésem,hogy ugye most én új osztájba kerűltem..(szakma utáni érettségi)

és van 1 lány az osztályban akit régebbről látásból ismertem és már akkoris nagyon szimpatikus volt..

szerintetek,hogy közeledjek??mit mondjak?esetleg mit csinájak??

egyébként mondenki szerint osztályon belűl nemérdemes kezdeni valakivel mert ha szakitanak vagy van valami akkor ottvan és úgy az kellemetlen:DD

de én ezt a lányt már rég mondhatni megnéztem magamnak csak aztán nemláttam elmaradt..:DD

ebben szeretném ha tudnátok tán vmi tippet adni..

köszönöm a válaszokat!megy a pont!!

F/19

2012. szept. 4. 17:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9.válaszoló: mérget vennék rá:D

kérdező, szerintem ha annyira tetszik neked akkor próbáld meg. Ha szakítotok akkor is úgy gondolom hogy valószínű kultúrált emberek vagytok, meg tudjátok oldani.

kérd el valamelyik jegyzetét, ülj a közelébe valamelyik órán, légy kreatív. Helyzet hozza, csak legyél jófej és laza, ne görcsölj rá:)

2012. szept. 4. 19:13
 12/12 A kérdező kommentje:

óóóhaa..ma elmentem suli szünetében venni kaját boltba és csak úgy eljött velem üdítőért..:DDDDD

bár nemtudom kit érdekel xD

2012. szept. 5. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!