Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jelezzem a partneremnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jelezzem a partneremnek, hogy ideje lenne összeköltözni?

Figyelt kérdés
már 10éve vagyunk együtt(24éves vagyok)mindkettőnknek van saját lakása.de általában nálam töltünk több időt együtt.nagyon szeretném,ha hozzám költözne.valami kedves,kissé romantikus módon szeretném felkérni erre.talán másoltassak kulcsot,és tegyem egy kis ajándékdobozba??vagy hogyan?ötletetek várnék!
2008. máj. 14. 13:02
 1/4 anonim válasza:
Szia.Ajálnom azt ha például egy eladó háznál vagytok hogy mond ezt neki."Milyen jó is lenne kettőnknek egy ilyen ház.Gondolj bele, csak a mién." Nekem bevált:D:D
2008. máj. 14. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem, bocsánat de ezt nem hagyhatom ki: milyen ééédes! :D 14 éves korod óta jártok? :) Ez annyira szép. jaj. de jóó. :D Egyébként a kulcsmásolós - ajándékos ötlet nekem például nagyon tetszik.
2008. máj. 14. 16:09
 3/4 anonim válasza:
szerintem te írtad bele a kérdésedbe a választ.gyűrű helyett kulcs a dobozban :) édes
2008. máj. 14. 18:37
 4/4 A kérdező kommentje:
megtörtént a nagy esemény.odaadtam neki egy közös ebédkor a kis dobozkát,benne a kulccsal.egy olyan kis setlivel mellékelve,hogy kezdheted a pakolást és estére várlak.nagyon meglepődött, de tiszta szívből örült neki.azt hiszem ez egy nagy fordulópont..még 10 év után is.tudom,hogy mi együtt éljük le az életünk.hálát adok a sorsnak ezért, a férfiért!!mindenkinek kívánok egy ilyen társat az életében!
2008. máj. 30. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!