Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? Kicsit bonyolult
Szóval van 3 fiu mindegyikhez van történetem. Leirom ôket és arra lennék kiváncsi hogy miert csinaljak ezt.
1. Nevezzük ezt a fiut Sanyinak. Szoval ma rajzoran allandoan nezett es mikor en meg eszrevettem es raneztem elkezdett rohogni es sugdolozni a haverjat (nevezzuk Józsinak). Mikor vege volt az oranak es pakolom el a dobozokat odajon a Józsi es mondja hogy a sanyi szerelmes belem. (Kozben ott van mellette a sanyi) en meg csak nezek. Utana jozsi mondja hogy sanyinak van sajat varosa (persze csak a rajza de ezt ugy mondja mintha milyen jo lenne a sanyi). Matekoran ujra nezett es kezdodott az egesz elorol.
2. Ez a fiu legyen Peti. Már elozo evben is tetszett. Ma szemezett velem de amikot vele es a haverjaival mentem haza nem is foglalkozott velem de meg ramse nezett. Pedig a suliban allandoan bamul.
3. Legyen mike a bizonyos fiu. Tudom ki tetszett neki tavaly (nemtom meg mindig az tetszike neki). Kitalaltunk a barátnôimmel neki egy becenevet es mikor igy hivjuk mindig megcsikiz a tobbieket pedignem csak engem. De akkor is ezt teszi ha barmi olyat mondok ami "nem" tetszik neki. Matekon direkt mogem ult es neha nekem dol pl ma a suli elott mikor az egesz osztaly beszelgetett. Egyszercsak erzem hogy osszeer a kezunk es az oldalunk (o meg veletlenul sem ment volna arreb).
Köszönöm annak aki végigolvasta ja és a csikizôshõs még annyit hogy nem làtszik rajta hogy undorodna hozzamerni
Elöre is köszönöm a válaszokat :)
hány éves vagy 14?
akkor ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!