Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves pasik! Járnátok 16 éves csajjal?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 22:58
12/23 A kérdező kommentje:
pókember.. miért?
2012. szept. 3. 23:21
13/23 anonim válasza:
mert neki már ott van Mary Jane :DDD
amúgy 19 éves lettem nem oly rég és 14 évessel is járnék csak az a baj hogy már elég kangörcsöm van :D
14/23 anonim válasza:
Csütörtökön leszek 20, de simán járnék egy 16 éves csajjal, ha értelmes, nem cigizik, és szép!
15/23 anonim válasza:
a 16 éves lányok nagy része éretlen még és hisztis, késöbb sokkal normálisabbak lesznek:)
16/23 A kérdező kommentje:
Nagyon Boldog Szülinapot akkor!:)
2012. szept. 3. 23:30
18/23 anonim válasza:
Részemről a lányon múlik, hogy mennyire érett, értelmes... :) :D 20 évesként így gondoltam, és most is. 21/F :)
19/23 anonim válasza:
elmúltam már húsz, de én nem jártam volna biztos.
20/23 anonim válasza:
Nem, csak nálam idősebbel, maximum velem egykorúval. Nem bírom a komolytalan kislányokat. Mert a 16 évesek hiába érzik magukat felnőttnek, 99%-uk borzalmas.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!