Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hónapja járunk. Én nagyon odavagyok érte, de ő sajnos még nem szerelmes belém állítása szerint.

Azt mondta, még sosem volt szerelmes, az előző 2 barátnőjénél sem. Nem is nagyon hisz a szerelem létezésében, a szeretlek szóra max az a válasza, hogy köszönöm, így nem is mondogatom neki, nehogy nyomásnak érezze.

De nagyon szeretném meghódítani, hogy igazán megszeressen, de mégis hogy? Persze nem erőltetetten! Igyekszem jó partnere lenni, csinosan öltözök mellette, szívesen masszírozom, főzök neki stb., de mi kell még?

2012. szept. 3. 20:03
 1/7 Mókusgyilkos ***** válasza:
hát h passzoljatok XD na meg az se ártana ha nem úgy kezelné a szerelmet mint a Yetit.
2012. szept. 3. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
ha nem szeret minek jársz vele?
2012. szept. 3. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne pazarold rá az idődet! Ritka eset vagy általában ez fordítva van.
2012. szept. 3. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:

2, mert Ő szereti, érted?

Egyébként én is hasonlóan vagyok, mert akit szeretek az nem szeret engem, legalábbis még jelét nem láttam :/, de mi nem is járunk...

De - és ezt biztosan megérted - az igazi próbája a kapcsolatotoknak akkor jöhet, ha a párod is épp olyan szerelmes lesz valaki másba, mint amilyen szerelmes Te vagy.

Megváltoztatni? Saját magad képes lennél megváltoztatni és mást szeretni, mondjuk holnapra?

2012. szept. 3. 20:21
 5/7 A kérdező kommentje:
nem megváltoztatni szeretném, hanem meghódítani :)
2012. szept. 4. 01:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Amit az előző mondott az jó. Hogy mik teszik próbára a kapcsolatot. Lehet tényleg itt hagyni kell, hogy menjenek a dolgok normálisan, nem hogy hátradőlsz és na akkor majd megy magától, csak nem kell erőltetni csak csináld amit csinálsz, jónak látsz.

Aztán ha tényleg szeret úgy is úgy lesz^^. Nálam ez fordítva van egy lánnyal, nekem is mondták mert én minden kis apróságon féltékenykedtem, hogy na basszus most tuti ebbe szerelmes meg minden de ugye nem kéne ezen görcsölni.

Szóval okéé, végül is annak tényleg nem lenne értelme hogy facebookon pl mindenesetre postjához írok valamit hogy csak mert megmutassam hogy én indig ott vagyok, úgyis full erőltetett lenne az egész.

Na nem csak facebookról van szó, csak az a legegyszerűbb példa. Így is kellemetlen amikor nézem a lapját aztán ott dumálgat csomó más emberkével, én meg olyan tehetetlennek érzem magam azt hiszem, hogy nem tudok hozzászólni mert ugye nincs mit, ma akkor már akármilyen hülyeséget írhatok.. meg nem is tudok jó szót,, hol lenne nekem hely az életében akkor ha mindenki mással csinál mindet.

erm, na ennyi, ettől függetlenül szoktunk csak így érzek néha, aztán bízni kell a legjobbakban :)^^.

2012. szept. 11. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni, de kb semmi esélyed nincs erre! Na jó, ha kitartó vagy akkor talán de téged egyáltalán nem ismerlek a barátod leírásából meg magamra ismerek :)
2012. szept. 24. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!