Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tettek vagy szavak?
"Kapcsolat"(1 hónap) kezdetén vagyok ahol is a következő a felállás. A pasi nem tudja mit szeretne viszont Ő nem akar elköteleződni ezt szavakkal meg is erősíti minden egyes találkozó alkalmával. Vagyok Én (lány) aki szintén nem tudja mit szeretne viszont inkább egy komolyabb kapcsolatot szeretnék kialakítani.
Srác viselkedése számomra megfejthetetlen... szavakban azt erősíti hogy laza kapcsolat míg tettekben az ellenkezőjét (és meg is jegyzi hogy nem így szokott viselkedni, de nem is érti magát)virágit vesz, reggelit készít, eljárunk mindenfele, együtt töltjük a reggeleket és napi szinten beszélünk és találkozunk.
Attól félek hogy megszeretem és ugye ha laza kapcsolatot akar akkor bármikor mehet bármerre bárkivel ami nekem fájna.
Kérdés: Van-e értelme folytatni vagy jobban teszem ha még most kiszállok amíg nem bonyolódom bele túlságosan érzelmileg??
23/L (és a fiú 21 éves)
Előre is köszönöm a válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!