Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem törli a volt barátnőjéről a képet?
a barátom mindig gondosan böngészi az email-jait, és minden felesleges dolgot töröl.
mindenhol megvan jegyeztetve a jelszava, csak az email-jánál nincs, most viszont az én gépemet használta, és fent maradt, éppen a kimenő üzeneteinél.
én nem akartam beleolvasni, csak végig görgettem, és megcsillant a szemem, egy napiszaros levélen, amit ő küldött be. mikor megnyitottam, láttam, hogy egy kép az, amin 2 szőke csaj csókolózik.
igaz hogy a levél akkor el lett küldve mikor én még nem voltam vele, de akkor miért tartja meg ha nem érdekli? kb 10 üzenete volt össz-vissz, mivel a FELESLEGES üziket mindig törli, akkor ezt miért is tartotta meg éveken át?
utólag megkérdeztem kik azok a csajok és azt mondta a volt barátnője. na de jó, gondoltam ..:(
egy az hogy szerintem szánalmas dolog volt nőket beküldeni, a másik hogy meg is tartja a képet? mikor beszélni próbáltam erről, azt vágta hozzám, hogy hagyjam békén. szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!