Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában, az egyetemi tanároknak milyen külsjesjű nők jönnek be?
Azért mert valaki tanár, nem fognak ugyanarra a típusra bukni. Mert bár tanárok, de mindegyik külön individuum, egyéni értékrenddel, saját ízléssel. A tűzoltóknak sem ugyanaz a típus jön be, az orvosoknak sem. És bár még ha sikerülne is megd.gatnod magad valamelyikkel, komolyan egyik sem fog venni :)
Sok sikert!
egy egyetemista
Hát a többségnek szerintem olyan mint amilyen a felesége. :)
Ha nem nős akkor is elég valószínűtlen hogy az állását kockáztassa egy diákért,ha megvan a kölcsönös vonzalom, valószínűleg az egyetem befejezése után vagy utolsó évben lehet sansz.
Erre nincs ilyen egyértelmű válasz...
Engem viszonylag kevés fiatal tanár tanít, de eddig három próbálkozott nálam. NEM azt ajánlották fel, hogy a jobb jegyért tegyek szolgáltatásokat, hanem miután már nem tanították a tárgyat nekem, akkor próbálkoztak.
Külsőre szerintem nincs benne semmi extra, és kétlem, hogy ebből bármilyen következtetést levonhatnál, de ha már ez a kérdés akkor leírom. :)
Magas vagyok, vékony, barna haj, barna szem, eléggé nőiesen öltözködöm (de nem kihívóan, hanem elegánsan), sminkelem magam, de nem túlzottan, csak alapozó, szemceruza, spirál... hát, kb ennyi.
Elírtam, bocsi: nincs benneM semmi extra.
Így akartam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!