Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljek vele?
A barátom , akivel 3 napja kezdtünk el járni tegnap megpróbálta kiszivni a nyakam.Persze én nem engedtem , mert személy szerint gusztustalan dolognak tartom.Hogy 'kérjem' meg , hogy többet ne probálkozzon (mert én nem szeretném) úgy , hogy véletlenül se sértsem meg?
És , hogyan beszéljek vele arról , hogy én még jó pár évig nem akarok 'csókolózásnál' többet , mivel nagyon nagy a korkülönbség.Én 13 éves vagyok , és tudom , hogy jó páran gyereknek tartnak , mert azis vagyok , csak kicsit msáképp viselkedem mint a többi 13 éves lány.Ő meg 20.
Szóval , szerintetek hogy beszéljek vele,hogy félre se értsen és a végén meg is értsen?
És ez az eset most az előtt volt, hogy a barbidnak kitépte a karját, vagy utána.
Mit akarhat egy 20 éves férfi egy kis kopaszpunci 13-astól? Itt mutatkozik meg a korkülönbség miatti irrealitás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!