Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor szerintem 17 év és afölötti pasit keress, mert ha megismersz egy 16 évest, akkor jobb ha rögtön megkérdezed tőle, mikor született.
Persze ha utánad, akkor ő még fiatalabb mint te, vagyis TŰRHETETLEN!
Na viccet félretéve, felejtsd el ezt a hülyeséget...
Én vagyok a fiú, ha nem esett volna le, azért zavar, hogy a barátnőm idősebb. Fordítva nyilván nem zavarna.
Vagy ez ilyen elavult régi dolog, hogy legyen idősebb a férfi? Olyan, mint hogy régen csak házasság után volt szex, meg ilyenek?
Mert ebbe még bele sem gondoltam, hogy esetleg olyan dolog :D
Már mér lenne ciki?
Látod a sok celeb marhát azok is fiatalabakkal járnak, vegyük Selenát, az sem idősebbel jár.
Amúgy egyáltalán nem ciki.Majd ha ő 18 temeg 12 leszel kb akkor de szerintem 3vagy 4 év külömbségig lényegtelen.
Az kéne még :D
Igazából teljesen mindegy, hiszen egy osztállyal feljebb vagyok nála gimnáziumban, szóval szerintem is no para :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!