Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? (Foly. Lent)

Figyelt kérdés

VAn egy barátnőm,de olyan mintha nemis nő lenne.Nem szereti ha átölelik,vagy a seggét simogassák,vagy a combját simogassák meg ilyenek.Tudjátok amit al ányok alapból szeretik.Tudom nemvagyok olyan öreg,de már pár csajon túl vagyok,volt köztük jóis,rossz is,de egyikse volt olyan,mint a mostani.Mint ha egyszerűennemis nő lenne:D

Olyan fiús csaj.Érdemes küzdeni?

2012. szept. 2. 05:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is a baratnod csak te hiszed. Utalja ha hozzaersz ezert ne fogdosd bar valami oka biztos van hogy veled van
2012. szept. 2. 05:17
 2/8 anonim ***** válasza:

"de már pár csajon túl vagyok,"

Úgy tűnik,hogy ezen is.

2012. szept. 2. 05:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát ha úgy gondoljátok :DLapát?
2012. szept. 2. 05:59
 4/8 anonim ***** válasza:

elég szánalmas, hogy máás döntse el azt, hogy neked legyen-e csajod...

Én sem szeretem ha simogatják vagy tapenázzák a seggem.. nem minden csaj szereti..

2012. szept. 2. 06:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó,de ha átölelve megyek vele az utcán,azt se szereti
2012. szept. 2. 07:02
 6/8 anonim ***** válasza:

akkor meg veled van baja.. nem bántottad meg?

beszéltél már vele erről?

2012. szept. 2. 07:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Persze már megis kérdeztem,hogy van-e velem valami baj,de egyszerűen csak azt mondja,hogy nem szereti!(ám qurwa őszinte leánka,ami szivén az a szályán
2012. szept. 2. 07:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Hülye kérdések helyett inkább tanuljj meg helyesen írni! Most komolyan, annyira töketlen vagy, hogy mások döntsék el dobod-e a lányt vagy sem? Szánalmas!
2012. szept. 2. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!