Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon rosszul vagyok, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul vagyok, van még esélyem vagy hagyjam a fenébe? Nemtudok nélküle élni úgy érzem de nemtudom már mi a helyes

Figyelt kérdés
szakitottam a barátommal, irtam neki egy elküldős smst, mindezt csak taktika miatt, ugyanis neméreztem h fontos lennék neki, és tovább akartam lépni, de nemmegy, ma beszéltünk msnen mondta h nemért engem, meg állandóan vagdalózok stb, és felhozom a volt bnőjét akivel nemrég szakitott és neki ez sok volt.. szombaton taliztunk, aztmondta addig bizott h helyre tudjuk hozni, de előtte nemis igazán keresett, és megkérdeztem ott h milesz a kapcsolatunkkal, és neki ez betett, mondván h minek kérdezgetek ieneket, és hozom fel az érzelmes témát.. aztán tnap ugye jött az smsem ami durva volt, elküldtem a francba meg h eleget vártam stb, ma msnen aztmondta nemkér már belőlem, h ő megtett mindent, de nemértékeltem, és elég durva beszélgetés volt mégis egy halvány reménysugarat láttam benne, igaz aztirta 2 hétig nembeszélnk mert csak nekem lenne rossz, mégis ugylátom őt viseli meg a dolog, maga miatt mondta, mais ment inni a bánat miatt, pedig rá nemjellemző csak ha nagyon kivan... vélemény? kűzdjek érte v hagyjam?
2009. júl. 27. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

figyi

mi lenne ha msn-en beszélnénk??? csak mert így eléggé nehézkes:D ha szeretnéd segítek/már ha tudok/ írd meg a címed privibe és felveszlek ha az neked is jó

2009. júl. 27. 22:48
 12/12 A kérdező kommentje:
irtam neked privit!!
2009. júl. 27. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!