Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez a kínos "elhatárolódás"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a kínos "elhatárolódás"?

Figyelt kérdés

Ismerősöm eléggé nőbolond, általában több barátnőt tart, vagyis inkább amolyan tartalék lányok vannak, akiket előszed, ha kedve szottyan. Emellett mindig van általában egy barátnője, "a barátnő". Furcsa, ahogyan a facebookon viselkedik. A barátnője sem mutogatja a nyilvánosságnak a kapcsolatukat, semmi fénykép, semmi beírás, csak képeket szokott megosztani a fiútól (a fiú zenész), de azokból nem derül ki, hogy járnak,

de a fiú meg abszolút sosem lájkol nála semmit, se a képeket, amik az ő faláról származnak, se a lány posztjait, semmit.

A lányt vajon így beidomította, hogy nehogy elárulja, hogy vele jár? Normális nő legalább egy kicsit biztosan feltenne, legalább egy közös képet, vagy ha mást nem a fiú képét.

Ő meg vajon azért nem lájkol a lánynál semmit, mert attól fél, hogy rontja a csajozási esélyeit, ha felhívja a lányra a figyelmet?

Nem értem az egészet.

2012. szept. 1. 20:20
1 2
 1/12 fünof ***** válasza:
a facebook egy normális kapcsolatban nem oszt nem szoroz semmit
2012. szept. 1. 20:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Oké, de más lányoknál lájkol a fiú, profilképet, nyaralós képet, vicces képet. A barátnőjét miért "hanyagolja"? Ez olyan gyanús.
2012. szept. 1. 20:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Normális nő legalább egy kicsit biztosan feltenne, legalább egy közös képet, vagy ha mást nem a fiú képét."

Mindig sejtettem, hogy nem vagyok normális.

23N

2012. szept. 1. 20:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Az az igazsag, hogy vannak olyan pasik, akik annyira tudjak, hogy kell hatni egy nore, hogy ideig oraig sikerul oket iranyitani es kihasznalni.

A facebookos lajkolgatasokat azert hanyagolja, mert ha csak epp szorakozas celjabol tartja a csajt, akkor ha szakit vele nem kell torolgetni bejegyzeseket meg a kepeket es igen igy jobbak a csajozasi eselyek is.

En ismerek egy ilyen fiut, o is annyira tudja mit kell mondani a noknek, hogyan kell hatni rajuk, hogy en elkepedtem mennyi no tapad ra.

5/12 anonim ***** válasza:

Tévedés,sokat számít,volt idő hogy letiltottam a csajomat vmi ürüggyel az most nem lényeges,mert így tudtam lájkolni kommentelni,majd privátba írni,aztán találkozni majd dugni.

Pár csajjal bizony innen volt meg.

A facebook sajnos már már telefonkönyv lett

6/12 A kérdező kommentje:
4-es és 5-ös. Olyasmi lehet, amit írtok. Szegény lány, nem irigylem. Vagy nagyon naiv és nem tud semmit, vagy nem hisz senkinek, ha rosszat mondanak a fiúra, vagy pedig megalkuvó, úgy meghülyítette a fiú, hogy mindent elnéz neki.
2012. szept. 1. 20:30
 7/12 ASOT ***** válasza:

facebok facebok facebok.... én sem csinálok semmi ilyet, és nem is érdekel, és ne is érdekeljen téged sem.

azért érdekli ezaz embereket mert sok mindent megtudhatnak a másikról.

egy normális nő kirakna képet........miért lenne ez kötelező?? ugyanúgy a gyűrű sem kötelező! hülyeség az egész őszintén megmondom.

2012. szept. 1. 20:31
 8/12 A kérdező kommentje:

ASOT, neked is igazad van részben. A facebooknak több a kára, mint haszna, főleg a szerelmi ügyekben.

Rosszul írtam a normális dolgot. Arra gondoltam, hogy ez a lány mintha titkolná, még csak nem is utal rá, hogy köze van a fiúhoz, ez meg azért furcsa. Még olyan kép sincs fenn nála, ami utalna arra, hogy valamerre együtt jártak.

2012. szept. 1. 20:37
 9/12 ASOT ***** válasza:
Magyarul azaz idegesítő számodra h így tudatlan vagy egy kissé.
2012. szept. 1. 20:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát, így is lehet mondani :D
2012. szept. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!