Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blazer X kérdése:
Van esélyem egy rendes párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
168 cm magas fiú vagyok, 21 éves létemre, és ennél magasabb már biztos nem leszek. Van esélyem találni magamnak egy normális barátnőt, ilyen magassággal?2012. szept. 1. 13:24
11/13 anonim válasza:
De 21 évesen hagyd a foreveralonet és az XD-t, és talán találsz magadnak normális lányt.
12/13 A kérdező kommentje:
Az XD csak egy jel nálam. A valóvilágban nincs XD, meg hasonló azért ennyivel én is tisztában vagyok. A "foreveralone", az meg hozzáállás kérdése.
2012. szept. 1. 15:05
13/13 anonim válasza:
Olyan 175 től felfele már jó a magasság. Az alatt is láttam egyébként palik mellett nőket. De igen, minimum egy Mark Wahlbergnek, Tom Cruise-nak kell lenni,ha alacsony vagy, attól még ott a példájuk,hogy lehetnek kapósak. Na de útcán is láttam sok alacsony palit barátnővel, de az a lényeg,hogy a nálad magasabb nőket felejtsd el. Alacsony nőknél lehet esélyed. A magas nők úgy gondolják, ezt pl VV Seherezádé mondta,hogy neki nem kiskutya /kisöcsi kell, hanem férfi. Szóval a magasabbakat felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!