Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? Nem bírom így tovább!
Először is hány évesek vagytok???
De ahogy leírtad, a pasi nagyon szeret szórakozni a lányokal!Vagy lehet nem mondom jól,de én így látom!
Am meg sztem csak szórakozik veled,nem naon tudja mág h mit kezdjen!Sztem maradjatok barátok és ne engedd h megcsokoljon és semmi mást!!!Mert akkor látja rajtad h tudd írányítani és bármikor kidobhatha más van neki!Én így látom...
De sok sikert:)
Szia! Előrebocsátom, hogy fiú vagyok.
Azért csinálja ezt, mert bizonytalan. Nem tudja, hogy mit szeretne, és ha nemrég ért véget a kapcsolata, akkor lehet, hogy még föl sem dolgozta.
Elsőre azt mondanám, ne akarj tőle semmit! Iszonyatosan sz*r lesz a helyzet, ha belebonyolódtok egy kapcsolatba úgy, hogy még nincs lezárva az előző.
De ha mindenképpen, isméltem, ha MINDENKÉPPEN Őt akarod, akkor legyél határozott, és tűnj elérhetetlennek. A legtöbb fiú, sőt a legtöbb ember(!) vonzódik a határozott, sőt elérhetetlen emberekhez. Paradoxnak tűnik, de amennyire elérhetetlen, annyira szeretnék elérni!
Ha annyira elérhetetlen voltál, hogy ő megfutamodott (ez is egy lehetőség!), akkor ő sose akarta igazán komolyan.
Remélem, tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!