Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Nem bírom így tovább!

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van egy pasi akivel fél éve jártam két hetet,utána visszament az exéhez.De ezek után barátok voltunk,csak bulikbam mégis elcsattantak csókok.Most egy hónapja ismét szakítottak,de most úgy tűnik véglegesen.És hát most egy buliban megint összejöttünk,együttaludtunk(más nem történt).Azóta nem keresett,ma írtam neki,hogy gonosz velem,erre írta,hogy tudja és ne haragudjak h nem jelentkezett,csak neki sem egyszerű ez a dolog stb.Írtam neki,h ha nem úgy érez ahogy én akkor nem kell erőltetni és ezért nem kell bocsánatot kérni.Erre azt írta h de kell!Most nem értem,mit akar?Csak sajnálatból nem akar megbántani?Elfelejteni sajnos nem tudom,fél évig próbálkoztam...De miért nem próbálja meg velem?Miért olyan nehéz neki?Egyáltalán nem akar tőlem semmit?Mit tegyek?Várjak még rá?
2008. máj. 13. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is hány évesek vagytok???

De ahogy leírtad, a pasi nagyon szeret szórakozni a lányokal!Vagy lehet nem mondom jól,de én így látom!

Am meg sztem csak szórakozik veled,nem naon tudja mág h mit kezdjen!Sztem maradjatok barátok és ne engedd h megcsokoljon és semmi mást!!!Mert akkor látja rajtad h tudd írányítani és bármikor kidobhatha más van neki!Én így látom...

De sok sikert:)

2008. máj. 13. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Előrebocsátom, hogy fiú vagyok.

Azért csinálja ezt, mert bizonytalan. Nem tudja, hogy mit szeretne, és ha nemrég ért véget a kapcsolata, akkor lehet, hogy még föl sem dolgozta.

Elsőre azt mondanám, ne akarj tőle semmit! Iszonyatosan sz*r lesz a helyzet, ha belebonyolódtok egy kapcsolatba úgy, hogy még nincs lezárva az előző.

De ha mindenképpen, isméltem, ha MINDENKÉPPEN Őt akarod, akkor legyél határozott, és tűnj elérhetetlennek. A legtöbb fiú, sőt a legtöbb ember(!) vonzódik a határozott, sőt elérhetetlen emberekhez. Paradoxnak tűnik, de amennyire elérhetetlen, annyira szeretnék elérni!

Ha annyira elérhetetlen voltál, hogy ő megfutamodott (ez is egy lehetőség!), akkor ő sose akarta igazán komolyan.

Remélem, tudtam segíteni! :)

2008. máj. 13. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az elzo hozzaszolonak van sutnivaloja, nagyon igazat irt. Egyetertek vele. Annyit meg mondanek, h lehet h neki nagyon kenyelmes ez a helyzet h te mindig ott vagy neki. tenyleg legy elerhetetlen, es faj...es nagyon nehez..de legy hatarozott h tanulj meg nem-et mondani akkor ha nem fejezi be a regivel,m de mar akar teged. Mond meg h neked stabil dologra van szukseged, es vagy megadja vagy nem. de zarja le es legyen tisztaba adolgokkal az elozo kapcsolatabol.Tapasztalatbol mondom, en legalabb 2 evet huztam igy valakivel, es soha nem lett jobb...jottunk ossze szakitottunk, en halalosan szerettem. egyszer azt mondtam meguntam ebbol elegem van, hagyjon mar beken...pedig meg mindig szerettem. S azota talalkoztam valakivel akivel nagyon jol erzem magam boldogga tesz, es ez igy helyes! Becsuld meg magad s foleg becsuld magad annal tobbre mit ez a pasi nyujtana neked igy.
2008. máj. 13. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Sokat segítettetek!Megpróbálok "elérhetetlen" lenni,aztán remélem jól sül el a dolog!
2008. máj. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!