Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mond el valakinek, hogy gyereket varsz tole ha tudod o nem akarna. Inkabb el se mond?
Kb. így:
"Szia. Egy fontos dolgot szeretnék veled megbeszélni. Gyereket várok. Nem, még ne mondj semmit, hadd fejezzem be.
Úgy döntöttem, megtartom. Tudom, hogy Te még nem szeretnél, nem is akarlak kellemetlen helyzetbe hozni. Tény, jobban szeretném, ha részese lennél a gyerek életének, de nem várom el tőled, amennyiben nem szeretnéd. Ha kell, egyedül nevelem fel, rád bízom, mennyire akarsz benne részt venni. Akárhogy is döntesz, elfogadom."
szerintem. mondd azt neki hogy:
Figyelj, régóta gondolkozom ezen hogyan beszéljek ilyenről veled, nem tudom te hogy vagy vele, de én szeretném ha lenne családunk, szóval szeretnék egy gyereket és arra gondoltam ha te nem ellenzed akk. te lennél az anyja/apja a közös gyerekünknek...
Ha nem akart gyereket, minek csinált fel? Már elnézést a szóhasználatért.
Védekeztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!