Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan fiúval, akinél izmosabbak vagytok? Fiúk, járnátok olyan lánnyal, aki izmosabb nálatok?
Igen, én járnék. Akkor, ha nem doppingolt, hormonzavaros.
Mondjuk az is igaz, hogy egy lánynak nagyon izmosnak kell lennie, ha egy hasonló jellegű fiúnál erősebb akar lenni.
Utolsó előtti, és ez miért zavarna egy párkapcsolatban?
Egy normális kapcsolatban általában nem akarják "kettétörni" egymást a felek.
Érdekes kérdés.
A barátom majdnem egy fejjel magasabb nálam, de soha nem gyúrt, nincsenek nagy izmai, sőt kifejezetten vékony. De alkatilag ilyen, mozog is és állandóan eszik és mégis. Én alacsony vagyok, hajlamos vagyok a hízásra és világ életemben sportoltam, konditerembe is járok és elég sok kiló, mert izmos vagyok. Nem dagadnak rajtam az izmok, egész nőies vagyok meg hajlékony is, de mindezért szélesebb, mint a barátom. És ő mégis jóval erősebb, mint én. A férfiakon a természettől, születésüktől fogva 10%kal több izom és kevesebb zsír van, mint a nőkön. Szóval ha egy fiú vékony, akkor rajta valószínűleg csak izom van (ráadásul magasabb is), de egy nőn aki izmos (nem bodybuilder) nagyon valószínű, hogy zsír is van, hiszen alapból több zsírszövete van és kerekebb, nőiesebb. Szóval az izom és az erő nem egy és ugyanaz.
"Szóval ha egy fiú vékony, akkor rajta valószínűleg csak izom van (ráadásul magasabb is), de egy nőn aki izmos (nem bodybuilder) nagyon valószínű, hogy zsír is van, hiszen alapból több zsírszövete van és kerekebb, nőiesebb. Szóval az izom és az erő nem egy és ugyanaz."
Így van. Ezért nem döntő, ha a nőn több izom van. Ha valóban erősebb, az már problémásabb.
15.07-es vagyok.
A hagyományos nemi szerepek szerint a férfi az erős, a védelmező, a nő a gyönge, a törékeny, az oltalmat kereső.
Modern, és belevaló, kemény, törtető nőnek tartom magam, de egy párkapcsolatban fontos, hogy én lehessek a gyengébbik nem, aki pici porszem lesz az erős férfi karjaiban. Nem tudnék együtt lenni egy olyan pasival, aki gyengébb személyiség mint én, illetve fizikálisan nem érzem magam mellette biztonságban. A "kettétörést" mint mondtam,átvitt értelemben értettem, és nyilván nem akarják ezt egymással a felek egy normális kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!