Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-19 évesek járnátok 15 évessel?
Nem járnék, csak megbsznám és ott hagynám. Arra jó a sok 15 éves kis pcsa aki az "érettebb" fiúk társaságát keresi.
Meg azt amúgyis személyes kudarcnak ítélném meg, ha egy 15 évessel járnék.
Én lesajnálom a sok 20 év körülit, aki 15 éveseket hülyít, mert a saját korosztályában balfsz.
Mióta is számít a kor a szerelemben?
Ezt nemtudom, de a mai 15 éves csajoknak már számít!
Nekik már minimum az hogy a srác 18-20 éves legyen, fiatalabbal szóba se állnak!
Aki meg jobban illik 1 15éveshez mint 1 20éveshez, az 1 jónagy gyökér!
Üzenem minden olyan srácnak aki 19-20 éves (vagy több) és 15 éves csaja van:
BALF@SZOK VAGYTOK!!!
Az ilyen köcsögök miatt tartják magukat érettebnek a csajok, és így meg is értem hogy mért, mégha nem is igaz!
" aki az "érettebb" fiúk társaságát keresi" Ha esetleg nem vetted volna észre! :)
Nekem nem kell beszélni arról hogy a szerelem milyen szent dolog, meg hogy a kor nem számít! :) Majd ha nem lesz naponta 20 olyan kérdés, mint ez, akkor magyarázd.
Ja, és less meg egy olyan kérdést, hogy "lányok, mikor veszítettétek el a szüzességeteket, és hány évessel", vagy valami ilyesmit, és nézd csak meg a válaszokat! :)
Az igaz, hogy a 20 éves az érettebb nála!
De ennyi erővel a 15 éves fiúk is lazán hajthatnának 19-20 éves csajokra mondván hogy érettebb csaj kell!
De ez valamiért mégse történik meg! Pedíg pont az a szitu mint a 15 éves csaj és 20 éves srác esetében!
Én csak megírtam a véleményem!
Lehet, hogy fáj, de ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!