Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulóra mit vegyek a páromnak?
Figyelt kérdés
20-on pár évesek vagyunk.
Kapott már ékszert, könyvet, használati cikket nem akarok, erotikus műsort meg kap eleget:P
Kérnék pár használható ötletet!
Köszi!:)
2012. aug. 30. 23:28
1/3 anonim válasza:
Mi lenne, ha elmondanád, hogy férfi-e vagy nő?
2/3 A kérdező kommentje:
Hopplá, azt hittem, beleírtam:):D
Ő férfi.
2012. aug. 30. 23:32
3/3 anonim válasza:
Ezért nem kell első évben túlzásba vinni az ajándékozást. Mert megkaphatta volna az első gyűrűt. Ilyenkor a párok ezüst karikagyűrűt vesznek, jelképe hogy ez egy első gyűrű, az arany előtt...
Második évben vki v gravíroztat bele, vagy közös program..utána míg házas nem lesz az ember sztem belefér kisdolgok. Mert végül is az is csak egy nap, és pl 4 év már sok idő..de 4év+1 nap még több, mégse kontrázunk rá még vmi ajándékkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!