Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez többet jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez többet jelent mint. , kérdés lent?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú aki nekem benjön múltkor mikor összejött a csajával kb 4hete akkor megkérdezte hogy állok a pasikkal elvileg haverok vagyunk de szerintem kicsit több na m1 ekkor azthittem bunkóságból ,ma szakított a csajával és megint megkérdezte szerintetek akar valamit tőle több mint 10 éve ismerem és mindig is volt egy kis szikra köztünk .. bunkó, és hülye kommentek kíméljenek

17/L

2012. aug. 30. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát kicsit több, mint barátság de én még nem innék előre a medve bőrére...

13/F

2012. aug. 30. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyértelmű.
2012. aug. 30. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Több mint barátság az biztos. De nem biztos, hogy tényleg így érez ő is. Várj még egy kicsit. Ha majd kimutat más jeleket is, akkor menj csak biztosra.

16/L

2012. aug. 30. 19:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom szerintetek az jel hogy folyamat azzal szekál ha kivágott felsőben vagyok és néz., és olyan más velem mint mondjuk egy közös ismerősükkel akivel együtt szoktunk még lógni szóval vele olyan haver velem meg tök más ,meg ilyeneket mond majd ledolgozod természetben stb..lehet én pörgök rá teljesen ?
2012. aug. 30. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Itt egyáltalán nincs kérdés! Haverok vagytok 10 éve, ez azt jelenti, hogy bejön neki a természeted. Pozitív megjegyzéseket tesz a külsődre, s elbírná képzelni, hogy dugtok, (ronda nőnek mi olyat nem mondunk, h ledolgozod természetben, még csak gondolni sem akarunk ilyen szörnyűségre). Valamit elszúrsz folyamatosan, ha nem mer rád mozdulni! Van barátság férfi és nő között, még úgy is tekintheti barátnak egy férfi a nőt, hogy közbe bejön neki külsőre s belsőre egyaránt, de efféle utalásokat sosem tesz, ezt csak az csinálja, aki többet akar barátságnál (max. a jól nézel ki, meg jó ez a felső s ehhez hasonló poz. visszajelzések férnek bele, hisz ez pusztán bizalomnövelés)!
2012. szept. 1. 10:29
 6/6 anonim ***** válasza:

több mint baratsag, de kevesebb mint kapscolat.

ÁLTALÁBAN ha összejönnek nagyrészt rosszul végződik a dolog.

én maradnk baratzónaban.

2012. szept. 15. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!