Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leqrváznak poénból, de tényleg vicces szitu volt, akkor le kellett volna oltanom a srácot?
van egy srác. kihasznál, de én szeretnék komolyabbat, de most sajnos csak ez van.
nos, volt egy szitu, teljesen vicces, ellent mondtam önmagamnak, megkavartam kicsit a srácot, ami viccesen jött ki és erre kaptam.
a helyzet poénja miatt pont nevettem, amikor ezt kimondta. így hirtelen le sem reagáltam igazán. csak annyit mondtam, azt is kedvesen :(, hogy azért óvatosan a szavakkal.
vélemény?
de bizti volt benne olyasmi is, hogy tartása nem sok lehet felém, tekintve, hogy kihasznál.
csak most nem tudom hogyan vágjak vissza ha megint találkozunk. ami hasonló lehetne.
egyelőre csak a szex miatt akar találkozni velem sajnos. csak annyi időm van őt formálni, beszélgetni, meggyőzni. különben fel sem hívna.
szóval a szexszel párhuzamosan kell bemutatnom magam.
rövid idő alatt.
eljátszottam a bizalmát. mondta hogy azt szinte lehetetlen visszaszerezni, látni sem akart.
ez már haladás, hogy eddig egyáltalán eljutottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!