Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit látnak a nők egy vékony, csigatestű mindennemű szőrtől mentes, alacsony selyem fiúban? A sármos borostás férfias pasik már senkinek sem kellenek?
Most jöttem discobol, és elkeserített a látvány...
a fent is leírt justin bieber utánzatok, olyan csajokkal mászkálnak, meg barátnőjük, akik tényleg gyönyörűek és szépek, és mitnemadnék értük...
én emg ittvagyok, sokak szerint igen igen jóképűen,és beskatulyázva afféle csajozogép dobozba, miközbe korántsem ígyvan, borostás vagyok, és igen mellkasomon, hasamon kezemen lábamon az esztétikai határokon belül VAN ször...
nemvagyok egy vékony gyerek, de elhízott állat sem, régen kondiztam, de azóta is rendszeresen sportolok erős, sportos testalkatom van.
és nem nemezkell....hanem az hogy huszonévesen nézzunk ki testileg 15 nek, vagy esetlek pont 15 ök legyünk, és afféle selyemsrácok (nem alfahímek, azmár nem menő). és ezkell, és iylenekért bomlanak a nők, aki meg egy kcsiti is pasi, az érje be azon kevés csajjal ,akik tényleg a férfiakat keresik, nem az iylen utánzatokat, és nemtulzok, szerintme a csajok 20% a ha iylen, hogy férfi kell, és nem kisfiú....:/
bocsi a hibákért nemcsak cappyt ittam...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!