Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet igazán ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet igazán ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem egy megzakkant tini vagyok. Nem idióta kérdést akarok írni, csak független tanácsokra lenne szükségem!

Röviden leírom, hogy én miért nem tudom erre a választ:

- dolgozom. Tehát, munka után hazamegyek a kis kuckómba. Munkába nem pasit megyek keresni, hanem dolgozni.

- munka mellett egyetemre járok. Ott inkább haveri kapcsolatok alakulnak, mivel levelezős vagyok.

- relatív kicsi, és fix a baráti köröm. Új emberek nem nagyon jönnek.

- Internet? Nem jött be, már próbáltam

- A barátnőim foglaltak. A kedves pasijuk nem nagyon engedik őket el, csak úgy csajos estére ahol esetleg lehetne nézelődni. A pasik is jönnek. Az már nem olyan komfortos.

Tehát, csak egyedül tudnék, de semmi ötletem nincs illetve bátorságom sem. :)

Másfél éve vagyok szingli, 23 éves vagyok.

A lényeg, hogy nem egy komolytalan lány vagyok. Értelmes, kedves, vicces, nyugis, intelligens vagyok. Hozzám hasonló pasikkal szeretnék komolyabb szándékkal ismerkedni.

Igazi ötletet várok!!!

Köszi! :-)

2012. aug. 29. 21:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt hittem idősebb vagy :D Még elég fiatal vagy,úgyhogy még a komoly kapcsolattal is ráérhetsz,főleg így egyetem meg meló mellett,gondolom nem sok időd lenne egy állandó pasira.Azt tanácsolom hogy menj gyedül szórakozni,úgy könnyen tudsz ismerkedni,menj el minél több helyre,csak vigyázz magadra,ha intelligens és feelősségteljes vagy,az meg külön jó :D
2012. aug. 29. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál, azokban hasonlítok rád, de nem kellenék neked, mert ronda vagyok és kicsi.
2012. aug. 29. 21:08
 3/12 anonim ***** válasza:
"Másfél éve szingli vagyok">>de rossz neked van aki még 31 évesen is szűz..
2012. aug. 29. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Környékbeli fiúk,tudod vásárlás közben,hétvégi kis sétálgatás közben.Ezeket azért írom mert ezek nem sok időt igényelnek és mert az ember ezeket általában belepréseli az életébe,hacsaknem a szüleid vásárolnak számodra is.

Nehéz persze,de mindig úgy állj hozzá hogy miért lehetséges,azt pedig hanyagold hogy miért "lehetetlen" valami. :)

2012. aug. 29. 21:11
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

Nos az időhiányra sem szeretném fogni a dolgot. Mindenkinek arra van ideje amire akarja.

Természetesen azért is foglalom le magam, hogy ne legyenek önsajnálkozós időszakaim. Ezért is mentem egyetemre. Lefoglal:D

Persze, hogy fiatal vagyok. :) Nem is tartom magam idősnek, vagy öregnek. De, azért a tizenéves korszak is elmúlt már.

A magánéletemmel is szeretnék kezdeni valamit. Nem csak a karriert szeretném tologatni magam előtt, mert nem akarom, hogy így is maradjon. Ennek nagyobb a valószínűsége mint 16 évesen :)

2012. aug. 29. 21:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyedül élek albérletben. Még ennyit hozzáfűzök. A családtól 300 km-re.
2012. aug. 29. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezt a tanácsmat ha megfogadod 70%-kal hamarabb becsajozol: KAPCSOLD KI A GÉPEDET OSZT MENJ ODA AHOL VALÓDI CSAJOK VANNAK
2012. aug. 29. 21:25
 8/12 anonim ***** válasza:
férfiakat keres mié menjen nőkhöz?Ez valami vadász csel? :D
2012. aug. 29. 21:27
 9/12 anonim válasza:
Nekem szimpatikus lánynak tűnsz a leírtak alapján, de te tőlem jobbat érdemelnél szerintem. Na meg egy évvel fiatalabb vagyok. :D
2012. aug. 30. 00:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Ez így pont jó,egyedül élsz,a szülők távol,bár biztos van rossz oldala is.Sok korodbeli nő 20 év felett már idősnek érzi magát,holott még előttük az élet,azért mondom 23 vagy még nem vagy 30,ráérsz késöbb is megállapodni,meg munka-egyetem mellett elég necces is lenne szerintem,egyetem után már könnyebb lehet párkapcsolatban élni,de te tudod,én nem akarok beleszólni.
2012. aug. 30. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!