Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy nekem a nyelvescsók?
Figyelt kérdés
Elég tapasztalatlan vagyok még sajnos, és félek h ezt ő is észrevette, bár mondtam neki, de állítása szerint őt nem zavarta/zavarja. Tök aranyosan kezelte a dolgot, bár én úgyérzem,h valahol ez nem tetszik neki.
Szóval a lényeg az h teljesen leblokkoltam. Azt sem tudtam mit csináljak, rohadtul nem jött ösztönösen. :S
Kérlek segítsetek, mert ez hosszútávon, szerintem probléma lehet...): A segítséget előre is köszi
2009. júl. 26. 22:57
11/13 anonim válasza:
Hogy kinek milyen a jó csók, az teljesen változó. Van aki alig nyitja ki a száját, alig dugja át a nyelvét, útban van a foga pedig nem kezdő csak 1. vagy nem mondta még neki senki, hogy ez így rossz 2. vagy neki így jön be. Mivel nagyon sokan sokféleképpen smárolnak így a kezdő dolgot én nem fújnám fel. És igen, sok fiúval smároltam, és megy az szerelem nélkül is. Nagyon sokkal nem volt jó, de ez valahogy úgy működik, hogy összeakasztjátok a szátokat, és pár másodperc alatt spontán alkalmazkodik az ember az alanyhoz (nem tudom a többiek hogy vannak vele)
12/13 A kérdező kommentje:
hát köszi szépen :)
de tudom, hogyha odakerülök akkor mindent elfelejtek... talán még a nevemet is :) bután hangzik de így van :S
2009. júl. 28. 21:37
13/13 anonim válasza:
Nem hangzik bután, és tudom, h hiába mondjuk, h ne aggodalmaskodj... De legalább gondolj arra, hogy más is bénázik először, sőt, nem csak legelőször, mint már mondtam, tök mindegy mennyire tapasztalt a két ember, hiszen KÖZTÜK az első csókok alkalmával úgyis újra ki kell tapasztalni a dolgot. szóval az, hogy kicsit bátortalanabb vagy, még messze nem gond, meg kell ismernetek egymást ezen a téren is, ez sem megy csettintésre. Csak csináld amit Ő, és nyugodtan hátrálj kicsit (fejjel, ne teljes testtel) amikor lassítani akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!