Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csináljak meg 1 csajozós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljak meg 1 csajozós trüköt. Életszerüen?

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó ,hogy a folyosón egy csajnak neki megyek..ugy véletlennek kelnee beálitani és utána ott sajnáltatnám magam hogy véletlen volt meg sajnálom meg minden.És meghívnám valamire a büfében.Ezt ,hogy csináljam életszerüen.Normál is komikoat hülye nem vagyok 15f
2012. aug. 28. 20:23
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért gyorsan írtam
2012. aug. 28. 20:23
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
szarj a folyosóra
2012. aug. 28. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
ez egyszerű, nem értem mi a gond?
2012. aug. 28. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

semmi kreativitás nincs benned öcsi :D

ha meglátod a csajt, kapj a telódhoz és indulj el felé, olyan élethűen belemész hogy csak na.

utánna mehet a büfés dolog

2012. aug. 28. 20:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát ,hogy ne legyen filmszerü...
2012. aug. 28. 20:27
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Ez igen felejtős, kipróbálhatod, de szépen fel fogsz sülni aztán amíg oda jársz te leszel az iskolai téma. Nincs bátorságod hozzá, hogy megszólítsd akkor tök mindegy, szart sem érsz. Neki mész + sajnáltatod magad + majd megakarod hívni valamire = totális lúzer, csődtömeg, menekülés
2012. aug. 28. 20:28
 7/13 A kérdező kommentje:
4/5 köszi ..uh zöldel zárlak.a világ legtutibb válaszát adtam köszi.
2012. aug. 28. 20:28
 8/13 A kérdező kommentje:
Értem
2012. aug. 28. 20:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor mondjatok már valami jó ötletett?
2012. aug. 28. 20:30
 10/13 anonim ***** válasza:
60%

vegyél be nyugtatót, vagy altatót ÉS ha ez nem elég ne is aludj semmit. És majd a következő nap örülsz hogy megtudsz állni a lábadon, persze jól kell időzítened, nehogy bealudj mielőtt odaérsz az iskolába.

Aztán amikor érzed hogy kezdesz összeesni, meg már alig bírod nyitva tartani a szemed, odamész a lány közelébe és ráborulsz. És akkor elájulsz ugye amitől nem ez az ósdi meghívós klisé lesz, hanem sokkal jobb majd ÚRISTEN!! JAJJAJ! és így nem csak ő de mások is téged fognak sajnálni, és majd kíváncsi lesz.

Te meg amikor magadhoz térsz, hát.. ha mázlid van ő is ott lesz, de hanem akkor is megkeresed és majd dumálsz vele, hogy bocs végül is amit mondtál, "csak tegnap olyan szuper menő mega buliban voltam hogy tök ki fáradtam, mert hajnali 4-ig tartott, és mivel gondolok a jövőmre és felelősség teljes ember vagyok nem akartam lógni az iskolából és bejöttem. Reméltem hogy végig tudom majd csinálni a napot de nem sikerült :("

2012. aug. 28. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!