Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják hogy aki házas és gyereke van az boldog is?
mert akik ezt gondolják ők úgy tartják h aki házasodik és gyereket vállal az jól átgondolta mind 2 lépést és jól döntött mert volt agya.
na most az olyan idióták akik a gondolkozás fázisát kihagyják nem érthetik meg az értelmes emberek logikáját.
Én nem így gondolom.
Pont fordítva vagyok vele. Qva nagy szívás lenne, ha lenne most gyerekem/-im és még plusz egy férj, aki még egy gyereknek számít. Mert a férfiak nem arról híresek, hogy egyenlő arányben végzik a házimunkát a nővel. Nem akarok egy család cselédje lenni, kössz, kihagyom.
#4: Én a magam "cselédje" vagyok, és szívesen csinálom, inkább mint egy h*lye p*csa dolgait elnézzem.
No, de ez sem a helyes válasz...
Csak az gondolja aki elhisz mindent ami a tévében van! Aki ismeri a való világot az cseppet sem gondolja!
27F
A házasság általában szerelemből kötődik, ami egy euforikus állapot. A továbbiakban automatikusan nem marad ilyen, csak ha ha mindkét fél dolgozik érte.
De, ha gyerekem van, hogy a manóba ne lennék boldog ???!!
Ez már önmagában a mennyország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!