Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok volt már veletek ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen belementetek az első csókba (életed első csókja), és ahogy hozzáért az ajkatok a srác ajkához, elrántottátok a fejeteket és ellenkeztetek.

Először is az én véleményem szerint 2 dolog kell, hogy belemennyetek a csókba.

1.) érzelem, de ez kevésbé fontos mert talán érzelem nélkül is simán be lehet vállalni, vagy ha az első csókról van szó (életedben) akkor nem?

2.) minimális szimpátia, talán ez az az ok ami nélkül nem lehet rávenni saját magunkat a csókra, vagy talán ha nem is a te eseted, illetve nem tetszik az illető, de nem néz ki rosszul akkor igen.

Ti véleményetek szerint?

a.) megijedtetek

b.) meggondoltátok magatokat, hogy mégsem megy ez érzelem nélkül

c.) meggondoltátok magatokat, hogy mégsem megy ez szimpátia nélkül

d.) egyéb, indokold

korral nemmel a véleményeket légyszi!

2012. aug. 28. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan, hogy megijedtem attól, hogy én rontom el ezért elhúztam a fejem.

Szerintem egyébként a testi vonzalom a fontos. Én eddig csak annak a srácnak a csókját élveztem, akibe szerelmes voltam. És a za fura, hogy nem magának csóknak a technikáját élveztem, hanem azt, hogy nagyon kívántam, hogy a szám meg a nyelvem az övéhez érjen. Valószínűleg ezért is volt olyan jó. Aki iránt nincs meg a vonzalom, azt én nem tudom kívánni még most se. 21L

2012. aug. 28. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
41%

szar a helyesírásod

20/L

2012. aug. 28. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
én nagyon félénk vagyok, körülbelül 3-4 sráccal csókolóztam eddig, és mindegyiknél mikor először volt, elrántottam a fejemet :D aztán mosolyogtam zavaromban és valószínüleg el is pirultam. rettentően zavarba jöttem, de egyik sem adta fel és megcsókolt mégegyszer, akkor már jobban ment :) 17/L
2012. aug. 28. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én első csóknál nem húztam el a fejem.

De volt, hogy azért nem hagytam, hogy valaki megcsókoljon, mert megijedtem. Volt egy-két rossz tapasztalatom, és egyszerűen félek hogy valakivel nagyon bénán alakulna, meg bennem van az is, hogy mi van, ha én csókolok rosszul... Még ha tetszik is az illető, akarom is, de valahogy mégse, nehogy elrontsa vagy elrontsam.

2012. okt. 30. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a szerelmemnek tartogatom, amikor végre találkozunk a nyáron. :) Ergo nem fog ilyen történni. :) Már alig várom a csókot!

17/L

2013. márc. 24. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!