Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a jobb?
Ha valaki nyíltan vállalja az érzéseit(pl,: ha valami fáj neki lelkileg nyíltan elsírja magát és elmondja sok embernek.)
Vagy ha valaki nem vállalja az érzéseit(pl.: ha valami fáj neki lelkileg akkor azt elrejti egy mosoly mögé.)
Hát ez változó. Először is ha egy lány elsírja magát az másabb mintha egy fiú. Szóval fiúnál a sírás kilőve mindenki előtt.
Aztán az is ott van, hogy ha valakinek fáj valami lelkileg és az nyíltan bőg, meg elmondja sok embernek, az neki csak megkönnyebbülés, viszont a környezetének rossz.
De ott a másik is, hogyha elrejti akkor az neki lesz nagyon rossz, mert felemészti magát belülről.
Szóval itt személy szerint én az mondanám, hogy az első. Aki elmondja, az a jobb, ezzel szemben én mégsem ilyen vagyok.
De az lenne a legjobb, aki magába folytja viszont, van egy-két ember akinek elmeri mondani, legyen az szülő, akár barát, vagy egy pasi/barátnő.
16/L
Szerintem az arany középút.
Mert az sem jó,ha úton útfélen siránkozik mindenkinek.Többek közt azért sem mert idegesítő és engem fusztrál ha mindig más baját kell hallgatnom,teljesen lehúz.
Ugyanakkor,ha a szeretteim elmondják mi bántja Őket az egész más,mert ha pl én vagyok az oka változtathatok a dolgon,ha meg nem értelemszerűen próbálom jobb kedvre deríteni és együtt megoldani a dolgot.
Nekem is sok problémám van mégsem akasztom más nyakába,inkább mosolygok és nem gondolok az egészre.Nem akarom,hogy miattam másnak is rossz kedve legyen,egy hozzám nem annyira közel álló embert úgysem érdekel,aki meg közeli barát,rokon az úgyis kérdez ha látja valami nem oké és következik az opció amit már vázoltam fordított esetben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!