Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú az osztályomban aki képtelen leszállni rólam. Mit tegyek?
6éve van párom,akit szeretek.
Ez a fiú folyamatosan néz(inkább bámul),mosolyog rám,olyanokat mond,hogy"tudom,hogy akarsz"+"Úgyis az enyém leszel" ,sokszor bókol.
Először csak nevettem rajta,sokszor történik ilyen,de mikor rájönnek,hogy semmi esélyük befejezik.
Mondtam neki,hogy szeretem a barátomat és nem akarok tőle semmit,de nem érti meg.
Ez ment tavaly egész évben.
A barátom mondta,hogy bejön és lerendezi,de nem akarom.Egyrészt mert elég kigyúrt a fiú aki rám szállt,másrészt pedig nem akarom,hogy ebből valami balhé legyen.
Szept.1.-től újra kezdődik minden gondolom.
Mit tegyek,hogy megértse,esélytelen?
Égesd le az osztály előtt..Mondj rá csúnyákat,hogy nézz már magadra kinek kellenél te lúzer...
:) hatásos lesz hogy meg is utáljon és békén hagyjon:D
A másik pedig az,hogy olyat mondott az osztályba,hogy tudja,hogy minden vágyam,hogy lefeküdjek vele,csak Ő eddig nem vetette be magát.Nem tudom mitől ilyen öntelt.Igaz sok lánynak tetszik és már lefeküdt a titkárnővel(aki szintén párkapcsolatban él)is,de ez nem jelenti azt,hogy nincs olyan akit Ő ne kaphatna meg.
Igen,az lesz a legjobb ha valamivel leégetem.Mondjuk hülye vagyok,de nem szeretek másokat megbántani.Még ilyen esetekben sem,de talán tényleg ez a legjobb módszer.
Még jöhetnek válaszok,ha ide téved valaki:)
Attól mert valaki kigyúrt az nem jelent semmi,max annyit hogy nagyobbat esik! Ha rám hallgatsz egy szót sem szólsz a sráchoz,teljesen semlegesnek kell látszódnia számodra minden téren akár mit is tesz! Hidd el egy idő után megúnja!
27/F
Utolsó,mintha a barátom írta volna ezt:D
Ő is mindig azt mondja,max nagyobbat esik.
Az is elég kellemetlen,hogy a haverjai elég "alvilági" emberkék,a szülei meg rendőrök.Szóval ha a párom beszélne vele és felidegesítené,esetleg verekedésig fajulna a dolog és megverné,tuti nem tisztességesen beletörődne,hanem elintéztetné apuval vagy a haverokkal.
Pont mondta is,hogy egy férfi ki akarta ráncigálni a kocsijából,de sikerült elhajtania,utána pedig ráküldte a haverjait.:/ Elég szánalmas egy alak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!