Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátomnak a 18....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak a 18. szülinapjára?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt. Kapott már közös fotót keretben, bögrét.. Nem szeretnék fényképes párnát neki. Szóval tanácstalan vagyok. Gondoltam parfümre és mivel szeret pókerezni ilyen pókeres kiegészítőkre(zseton, terítő) segítsetek!!!! köszi
2009. júl. 25. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát a mai 18éves fiúk imádnak pókerezni, szóval szerintem örülni fog neki;)
2009. júl. 25. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Én naplót irtam neki,a kettőnk kapcsolatáról.egy hónapon keresztül minden nap leirtam,mi történt velünk.nagyon-nagyon tetszett neki. :)
2009. júl. 25. 22:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) Más ötletek? 2. válaszoló a naplóról lecsúztam... aug.3.-án lesz a szülinapja...
2009. júl. 25. 23:56
 4/6 anonim ***** válasza:

készíts neki egy finom vacsorát, részesítsd orális szexben, aztán maradj csendben egy hétig

minden férfi örülne neki

2009. júl. 26. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is most lesz a barátom születésnapja 20 éves lesz mi is annyi ideje vagyunk együtt és én a kedvenc parfümjét adom neki amit imádok rajta és egy poénos boxert:D elég jókat lehet kapni amire van iylen felirat vagy gondoltam még egy ezüst karkötőőre amibe gravíroztatni vagy gyűrűt vagy majd egy fotó albumot amiben fontos események vannak és ragasztok mellé ilyen szöveget hogy mi jut eszembe róla milyen emlék. meg sütöttem neki szív alakú tortát már nem volt tortaformám de kivágtam késsel mintával és nagyon örült neki meg cinsáltam olyan h imádja a pizzát bementem egy pizzériába és megkértem h ezen a napon küldjék ki neki és a tetejébe ragsztottak a kérésemre egy szöveget és az is jó szerintem:D
2009. júl. 26. 14:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, én végül a fotó albumot csináltam meg:)
2009. júl. 26. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!