Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell jól csókolni? L/16

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól csókolni? L/16

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Erre kíváncsi vagyok mert szerintem én is tök béna vagyok...:( 15/L
2009. júl. 25. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
20:32 dobj ez üzenetet a többit megbeszéljük:D 16F
2009. júl. 25. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Érzéssel... ki kell tapasztalni, mindenkinek máshogy tetszik, ez nem olyasmi amit el lehetne magyarázni
2009. júl. 25. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem naon lehet megválaszolni... mindenkinek más az igénye... valaki a lágyat, valaki az érzékit, valaki a vadat szereti... minden ember más és más...De 1 dolog biztos,nem jó, ha tulzottan izgulsz, és görcsös vagy úgy, h csak lazíts...És az se 1 főben járó bűn, ha 1. se nem megy... Nekem életem első csókja nem tetszett... De életem 3. csókja kif jó volt. Amúgy a csókot amúgyis a fiúnak kell kezdenie... neked csak vissza kell csókolni..
2009. júl. 25. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
ez lehet uncsi mar de tenyleg nincs olyan hogy "hogyan kell jol csokolni" :) a csokot elvezni kell, el kell engedni magad, ad at magad az erzeseidnek s a tobbi jon magatol:) persze kell kis gyakorlat is hozza de hamar kialakul ne aggodj :)
2009. júl. 25. 23:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

20:32 vagyok

20:34. aranyos beszólás..:D

Én igazából a nyelves csókkal állok hadilábon nem tudom mit tegyek...

2009. júl. 26. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nem vagyok túl tapasztalt de az jó kezdet lehet ha ki tudod nyitni a szád ugyanis nekem az első óta nem megy, hiába próbálom :S 16/L
2010. febr. 1. 22:16
 8/8 anonim válasza:
Én elég korán kezdtem a csókolózást ha van ilyen hogy "korán" 12 évesen. Nem mertem először de ha te se mersz akkor csak 1 puszit adj. Amúgy meg sose jó ha görcsölsz rajta mert akkor nem lesz élvezetes egyikőtöknek se. Ha úgy érzed akkor csináld ne azért mert hogy ő mennyire szeretné... Az a lényeg hogy lágyan.
2011. jún. 14. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!