Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Udvarol egy 32 éves férfi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvarol egy 32 éves férfi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy 32éves férfi aki udvarol.És nekem tetszik ahogy velem foglalkozik,mert megkapom tőle azt a gyengédséget amit a páromtól nem.De mint pasi nem igazán jön be,de jólesik az ahogy foglalkozik velem.Neki akármit ellehet mondani,mindenre van jó ötlete. Segítsetek létszíves!
2009. júl. 25. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem minden a külső. Sokkal többet ér egy ilyen pasi. Szerintem jöjj vele össze.
2009. júl. 25. 20:06
 2/7 Zümy ***** válasza:
Hát ..ha csak külsőre nem jön be annyira,akkornem számít.Ha ő megadja azt amire vágysz akkor vele legyél szerintem.
2009. júl. 25. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
És te hány éves vagy? Csak mert nagyon kihangsúlyoztad azt a 32 évet. :)
2009. júl. 25. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Én 17 éves vagyok
2009. júl. 26. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem gondolkozz el a kapcsolatod minőségén! Nekem is volt ilyen, hogy egy 30as pasi udvarolgatott és ettől gondolkodóba estem. A párommal való viszonyomat átértékeltem, de nem hagytam el.
2009. júl. 26. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezek után,hogy 17 vagy, megfordult a fejemben hogy mit akarhat egy 32 éves férfi tőled..lehet ez a kedveskedés,csak álca. Sőt, szerintem biztos. Azért vigyázz magadra és jól gondold át a dolgot megéri-e elhagyni a párodat egy olyan férfiért,aki lehet csak "friss húsra" vágyik és kihasználja hogy "szeretethiányod" van.
2009. júl. 27. 19:40
 7/7 A kérdező kommentje:
A páromat nem miatta,hagytam ott(2napja),hanem már állandóan csak veszekedtünk meg sok problémánk volt.És ez a pasi kihangsúlyozta,hogy ő nem a szex miatt akar velem lenni.És rég nem bántak velem így ahogy ő bánik.
2009. júl. 30. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!