Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy nagy bajban vagyok? (kérdés túl rövid, magyarázat lejjebb)
Figyelt kérdés
Kb 9 hónapja szakítottam a csajommal,és az óta se kép,se hang róla.A hudom meg nézte a facebookon,és látta,hogy ott van a csaj nagy hassal.Vagyis,most vagy én csináltam fel,vagy más,vagy csak meghízott hamar.Attól tartok,ha az enyém,akkor nekem gyerektartást kell fizetnem,rendszeresen kommunikálni az ex csajjal,aki mellesleg 170 kilóméterre lakik.Honnan lehet biztosra tudni,hogy valaki csak meghízott,vagy terhes?2012. aug. 26. 13:14
1/21 A kérdező kommentje:
de ha mégis terhes,akkor se lehetek benne biztos,hogy az enyém,vagy másé...
2012. aug. 26. 13:15
2/21 anonim válasza:
majd ha felkeress h fizess.. nah akkor kezdj el ezen izgulni.. :)
3/21 anonim válasza:
Amíg nem keres fel, addig ne parázz. :)
4/21 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle,vagy nézd meg az üzenőfalát hátha van kiírva valami olyasmi ami utalhat erre.Vagy ha van valami közös ismerősötök,kérdezd meg attól.
5/21 A kérdező kommentje:
itt egy kép is,hátha segit:
szerintem olyan,mint aki arányosan felhízott,és nem mint aki terhes,de nem tudom...
2012. aug. 26. 13:19
6/21 anonim válasza:
Most nem azert, de nem lenne nagy dolog, ha feltoltenel egy kepet rola arc nelkul meg hatter neluk es az alapjan meg tudnank mondani, de remenykedjunk, hogy semmi baj.
7/21 anonim válasza:
Ez nem terhes. 9 hónap alatt 9x ekkora hasa lenne mint a képen nyugi :D De nem tudom, hogy ez neked miért nem egyértelmű...
8/21 anonim válasza:
Dehogy, ez nem terhes csak meg van hizva, 100%ra biztosan mondom
9/21 anonim válasza:
Ez nem az a has, amit átlagban el tudnék képzelni egy 9 hónapos terhes kismamának.
10/21 anonim válasza:
Jajj,dehogy terhes:) Csak egy kis zsírpárna ment a hasára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!