Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene történik?
A párommal eddig a kapcsolatunk teljesen a rózsaszín felhős változatban volt, de most, az utóbbi időben valahogy kb minden nap akad valami, amin összevitatkozunk... Minden kis hülye apróságon, valamelyikünk félresikerült viccén, vagy bármin valaki felhúzza magát, bedurcizik vagy megsértődik. És lassan már nem telik el nap, hogy ne veszekednénk valami kis hülyeség miatt.
A páromról biztosan tudom, hogy szeret, és magamról is ugyanezt elmondhatom. Nem értem, a meleg miatt, vagy mi történik? Eddig olyan jól megvoltunk, de még nem vagyunk együtt olyan rég óta (3. hónapja), hogy marjuk egymást, mint a 20 éves házasok... Mindig kibékülünk, és mindig megbeszéljük, de ő maga is mondja, és egyetértek vele, hogy ez így nem jó... Nem szeretném elveszíteni, de félek, hogy ez a sok veszekedés tönkreteszi a kapcsolatunkat.
Kérlek, segítsetek, mit tegyek? Szeretném megmenteni a dolgot, de egyszerűen tanácstalan vagyok...
Előre is köszönöm a válaszokat...
hát 3 hónap után ez nem túl biztató.
Mi változott a kezdetekhez képest ? munka, időhiány stb ?
Nem foglak hitegetni..elmúlt a rózsaszín köd, és mégis ugyanakkora a szerelem. Ilyenkor észreveszitek a másik oylan dolgait, amit régebben nem, és belátjátok van ami nem okés..a kis dolgokon való veszekedés csak a jéghegy csúcsa. Pont a mélyebb sértettségek jele, hogy kiakadtok. Pedig te magad írtad, hogy apró hülyeségek..
A lényeg hogy nagyon nyíltan próbáljatok megbeszélni mindent, bármi ami zavar, és végighallgatnia másika, nem pedig sz@rdobálást rendezni( beleszólva a másik szavába, elkezdeni hogy "te meg bezzeg") Meg kell látni, hogy jogos-e vagy sem, mind1 vmire haragudhat a másik, és azt át kell beszélni, miért is zavarja, és megpróbálni megérteni. Utána kevesebb lesz a veszekedés, az tuti
Ennek sztem vmi mélyebb oka is van, amit vagy sikerül kiderítened, vagy csak tovább veszekedtek a semmiken, és csak állsz előtte értetlenül. Ennek rendezése sztem leginkább a pasid nyitottságán fog múlni, mert ha képes magában megfogalmazni a problémáját, és ezt számodra őszinte és érthető módon előadni, te meg azt befogadni, és közösen megnyugtató megoldást találni rá, akkor fogtok tudni csak előrelépni.
Véleményem szt ezt leginkább hisztinek lehetne nevezni. Van egy alap feszültség benne, és emiatt az alacsony ingerküszöb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!